Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Matka siamskych dvojčat: Túžim ich zobrať do náruče

Miško a Marek prišli na svet tento týždeň na bratislavských Kramároch. (Foto: So súhlasom rodičov)
Miško a Marek prišli na svet tento týždeň na bratislavských Kramároch. (Foto: So súhlasom rodičov)

BRATISLAVA - Ani dva dni po pôrode sa matka Majka (24) ešte nedostala k svojim milovaným deťom. Miška a Marka videla iba na fotografii v Novom Čase. Veľmi túži po tom, aby ich konečne objala a pohladila. Aj keď sú spojení, sú to pre ňu najkrajšie deti na svete. Rovnako chlapčekov nevidel ani otecko, čoskoro ich však navštívi.

„Veľmi túžim po tom, aby som si synov vzala do náruče. Chcem ich vidieť, pohladkať ich, počuť ich plač. Najradšej by som bola pri nich stále, aby cítili, že mama je s nimi a nikdy ich neopustí,“ zverila sa Majka Novému Času. Mamička sa zotavuje po pôrode cisárskym rezom. Lekári jej zatiaľ neodporučili, aby sama išla za detičkami z obavy o jej zdravotný stav. Svojich maličkých synov videla iba na fotke Nového Času.

Na nemocničnom lôžku čaká zatiaľ na návštevu svojho manžela, ktrorý sa tak isto nevie dočkať pohľadu na svojich synov. „Stále sa na nich lekárov pýtam. Povedali mi, že sú v poriadku. Vraj majú dobré pľúca, vedia aj silno kričať,“ dodáva s úsmevom Majka, ktorá je vďačná za veľkú podporu svojej rodiny a manžela. Neľutuje svoje rozhodnutie priviesť synov na svet. A opäť by sa rozhodla presne tak isto. „Aj keď sú zatiaľ spojení, pre mňa sú to tie najkrajšie deti na svete,“ dodáva.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu