Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Šťastní rodičia: Prvýkrát pohladili svojich synčekov!

Konečne! Milan sa zvítal s manželkou Majkou.
Konečne! Milan sa zvítal s manželkou Majkou.

BRATISLAVA - Košičanka Majka sa konečne dočkala! Včera spolu so svojím manželom Milanom mohli prvýkrát pohladiť svojich maličkých synov. Pre oboch to bol jeden z najkrajších dní v živote.

„Keď som sa ich dotkla, vybehli mi slzy šťastia,“ povedala po prvom dotyku šťastná mamička siamských dvojčiat. Lekári jej dovolili vidieť chlapčekov až tri dni po pôrode. Dvojčatá včera absolvovali prvú zo sérií operácií. Tá však bola nečakaná, jeden z chlapcov mal problémy s tráviacim traktom.

Otec malého Marka a Miška včera pricestoval spolu so svojou mamou z Košíc do Bratislavy, aby mohol byť aspoň na chvíľu nablízku Majke a svojim synom. Vzhľadom na časový stres pomohla spoločnosť SkyEurope, ktorá im promptne zabezpečila letenky. Hneď po príchode do nemocnice na Kramároch objal svoju manželku a spolu sa išli pozrieť na svojich synčekov. „Chcela by som s nimi byť stále. Viem, že zatiaľ to nie je možné, ale ak sa bude dať, budem za nimi chodiť každý deň,“ tvrdí mamička. Vie, že jej chlapcov čaká séria náročných operácií. Prvú z nich nečakane podstúpili už včera, keď jeden z chlapcov mal problémy s tráviacim traktom. „Aký bude ich osud, neviem. Verím však, že všetko dopadne čo najlepšie,“ konštatuje Majka.

Jej manžel Milan včera stihol v Bratislave vybaviť aj rodné listy svojim synom. „Som hrdý na oboch synov, narodili sa z obrovskej lásky a s takou istou veľkou láskou ich budem aj čakať po návrate z nemocnice. Pevne verím, že to bude čoskoro,“ konštatuje šťastný otec. Každý z rodičov vybral jedno meno pre synov. Mama vybrala meno Miško, otcovi sa páči meno Marek. „Od začiatku som cítil, že to budú synovia. Ich narodením sa do našej rodiny vrátili dvaja chlapi, ktorí pred časom tragicky zahynuli,“ dodáva Milan. Siamské dvojčatá čaká aj láskavá opatera ich starej mamy. „Chcela som ich včera vidieť, no nepodarilo sa mi to. Budem ich rozmaznávať a dám im všetku svoju lásku,“ uzavrela šťastná babička Margita.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu