Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zákazník kupoval rožky v St. Ľubovni: Toto na FOTO sa len tak ľahko nevidí, čo to preboha je!?

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Marek Vician)

STARÁ ĽUBOVŇA - Na internete sa objavil nechutný obrázok z predajne Kaufland v Starej Ľubovni, ktorý pobúril mnohých zákazníkov. O vyjadrenie sme požiadali kompetentných. Ako je totiž možné, že sa medzi čerstvé rožky mohlo vôbec niečo také dostať?

Vaše tipy

Ako je uvedené na sociálnej sieti, obrázok vznikol v nedeľu. Podivný čierny predmet na prvé pozretie náramne pripomína nechutný telesný výlučok. "Vie niekto uhádnuť, čo to vôbec je?" stojí vedľa obrázka. Až keď sa pozrieme bližšie, môžeme predpokladať, že ide o spálený rožok. Aj tak je ale nezvyčajné, že sa vôbec takéto pečivo dostalo medzi čerstvé.  

O vyjadrenie sme požiadali samotný obchodný reťazec. "Z fotografie nie je celkom jasné, či vznikla naozaj v našej predajni, napriek tomu sme hneď preverovali situáciu v predajni v Starej Ľubovni. Nakoľko však ani vedúci pracovníci, ani ostatní zamestnanci nezaznamenali žiaden inkriminovaný výrobok v našich zásobníkoch na rožky, tiež sme nezaznamenali žiadnu sťažnosť zákazníka, k danej veci sa viac nevieme vyjadriť," uviedla Michaela Janikovičová za Kaufland.

Vyzerá to teda tak, že niekto si zo zákazníkov vystrelil nechutným spôsobom.

Fotene 21.2.16Kaufland Stara Lubovna: Vie niekto uhanut, co to vobec je?

Posted by Nekŕmte nás odpadom on 22. február 2016
Viac o téme: RožokKaufland
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu