Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Vodička (46) pri Partizánskom poriadne zazmätkovala: Luxusné auto jej zdemoloval vlak

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Tip čitateľa, Facebook)

PARTIZÁNSKE - Na železničnom priecestí v Partizánskom sa dnes okolo 7.00 h zrazil vlak s osobným autom.

Nehoda, pri ktorej zasahovali hasiči z Partizánskeho, si nevyžiadala zranených. Informoval o tom hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík."Po príchode na miesto udalosti hasiči preverili zdravotný stav vodičky, ktorá stihla vozidlo opustiť ešte pred nárazom vlakovej súpravy. Pri udalosti sa nezranila ani vodička osobného vozidla, ani nikto z asi 200 osôb cestujúcich vo vlaku," priblížil Petrík.

Doplnil, že hasiči následne na postihnutom vozidle vykonali protipožiarne opatrenia a po ukončení zásahu miesto udalosti odovzdali príslušníkom polície. Trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička spresnil, že k dopravnej nehode došlo na železničnom priecestí pred svetelnou križovatkou v smere od centra. "Štyridsaťšesťročná vodička na aute BMW 520 sa dostatočne nepresvedčila, či môže prejsť cez železničné priecestie. S vozidlom zostala stáť na koľajisku, pričom sa spustila svetelná signalizácia a závory. Prichádzajúci vlak zo smeru od Prievidze nedokázal zabrániť zrážke, narazil do auta, ktoré odhodil doľava mimo vozovku. Pri nehode došlo aj k odtrhnutiu závory," uviedol. 

Požitie alkoholu polícia u vodičov nezistila, škodu na vozidle a vlaku predbežne vyčíslila na asi 7000 eur. "Príčina a miera zavinenia dopravnej nehody je v štádiu šetrenia," dodal trenčiansky krajský policajný hovorca.

Viac o téme: NehodaVlak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu