Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Absurdné oznámenie v elektrárňach: Zákazníkom skomplikovali reklamácie, kvôli teroristom!

Odkaz dostal ľudí do pomykova Zobraziť galériu (2)
Odkaz dostal ľudí do pomykova (Zdroj: reprofoto: sse-d.sk)

ŽILINA – Obavy z hroziacich teroristických útokov neobchádzajú ani Slovensko. Dôkazom je odkaz, ktorý sa objavil na stránke žilinskej spoločnosti, a ktorý medzi ľuďmi vyvolal niekoľko nezodpovedaných otázok.

„Má SSE-D strach z útokov na podateľňu?“ položil si rečnícku otázku náš čitateľ Peter po tom, ako si všimol odkaz spoločnosti Stredoslovenská energetika - Distribúcia, a. s. (SSE-D), ktorý sa objavil na jej stránke. „Vzhľadom na bezpečnostnú situáciu, v súvislosti s hroziacimi útokmi v rámci EÚ, pristupujeme k dočasnej úprave stránkových hodín podateľne,“ uvádzalo sa na webovej stránke žilinskej spoločnosti.

FOTO Kontroverzné obálky z mestského úradu: Keď som si prečítala moju adresu, zbledla som

Po našej otázke smerovanej na hovorkyňu SSE-D, však vsuvka o hroziacich teroristických útokoch z odkazu zmizla. Išlo o unáhlené a neprimerané riešenie? Podľa hovorkyne Jany Bolibruchovej platí úprava stránkových hodín od 25. 11. 2015 až do odvolania. Po novom je podateľňa zákazníkom k dispozícii počas pracovných dní od 13.00 do 14.00 h. a pracovisko je vysunuté na hlavnej vrátnici administratívnej budovy.

Absurdné oznámenie v elektrárňach:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: reprofoto: sse-d.sk)

Požiadavka zo strany ministerstva

Pôvodné stránkové hodiny podateľne boli v pracovných dňoch, v čase od 8.00 h do 15.00 h, spresnila hovorkyňa. „K sprísneniu bezpečnostných opatrení, zvýšeniu ochrany objektov a zamedzeniu pohybu cudzích ľudí sme pristúpili na základe požiadavky Ministerstva hospodárstva SR. Medzi viaceré prijaté opatrenia patrí aj úprava stránkových hodín podateľne. Informácia bola uvedená na web stránke s cieľom informovať zákazníkov. Hlavným dôvodom je, že spoločnosť Stredoslovenská energetika - Distribúcia, a. s. prináleží k subjektom hospodárskej mobilizácie,“ uviedla Bolibruchová.

Na záver ešte hovorkyňa poznamenala, že „poskytovanie služieb podateľne je ústretový krok, nad rámec základných služieb, ktoré poskytujeme zákazníkom. Zásielky je možné doručovať štandardne, poštou či kuriérom. Prípadne je možné poštu vhodiť do schránky, ktorá je v sídle spoločnosti na hlavnej vrátnici.“

Najnovšie vsuvka o hroziacich teroristických útokoch z odkazu zmizla.
Zobraziť galériu (2)
Najnovšie vsuvka o hroziacich teroristických útokoch z odkazu zmizla.  (Zdroj: sse-d.sk)

 

Viac o téme: Teroristický útokA. s.PodateľňaStredoslovenská energetika - Distribúcia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu