Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Rodina Vaňkovcov: Po strašnom náleze zmizla!

O rodine Vaňkovcov od piatka minulého týždňa v okolí nikto nič nevie, ani susedia
O rodine Vaňkovcov od piatka minulého týždňa v okolí nikto nič nevie, ani susedia

RUŽOMBEROK - Po náleze ako z hororového filmu, keď pred desiatimi dňami pri sťahovaní vypadlo z mrazničky špeditérovi mŕtve bábätko, akoby sa celá rodina prepadla do zeme.

Vaňkovci, ktorí možno až 8 rokov žili so svojím hrozivým tajomstvom na jednom z ružomberských sídlisk, sa ukrývajú na neznámom mieste. Deti už druhý týždeň nechodia do školy a otec do roboty.

O rodine Vaňkovcov od piatka minulého týždňa v okolí nikto nič nevie, ani susedia. Dokonca aj najbližšia rodina tvrdí, že manželia a ich dve deti Miroslava (18) a Ján (13) zmizli nevedno kam. „Vôbec neviem, kde môžu byť, ani sa mi odvtedy neozvali, akoby neexistovali,“ povedala Ivetina sestra Miroslava (29). Dve deti, ktoré navštevujú miestnu školu, do nej už týždeň neprišli. „Náš žiak už druhý týždeň nie je v škole. Ani otec sa nám vôbec neozval. Počkáme do konca týždňa a potom sa ho budem snažiť vyhľadať,“ hovorí riaditeľ základnej školy Mojmír Šrobár.

Pripúšťa tiež možnosť, že rodičia sa budú snažiť po traumatických udalostiach nájsť deťom nové školy. Otec Ján takisto nenastúpil do práce. Jeho nadriadená nám na otázku, či si čerpá dovolenku, neodpovedala. „K týmto veciam sa nebudem vyjadrovať,“ uviedla majiteľka Miroslava Žáková.

Prvá pitva telíčka novorodenca nájdeného 17. marca v mrazničke Vaňkovcov z Ružomberka preukázala, že dieťatko sa narodilo v deviatom mesiaci a bolo riadne donosené. Ďalšia pitva by mala preukázať, kto je skutočnou matkou dieťaťa - či matka Ivana (38), alebo dcéra Miroslava (18). Výsledky by však mali byť známe o mesiac. Polícia prípad naďalej vyšetruje, obvinenú Ivanu stíhajú na slobode.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu