Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zvrat v kauze smeráka Jánoša: Po zverejnení VIDEA manželky bez cenzúry je všetko inak

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Video, na ktorom odhaľuje Jánošová exmanželovo pozadie a miliónové kšefty, zverejnil pred dvomi dňami jej bývalý právny zástupca Ivan Katrinec. No vyzerá to, že dnes je všetko inak. Jánošová sa bráni, že na zverejnenie videa nedala súhlas. Jej stanovisko zverejnil iný právny zástupca - Ivan Pecník. Jánošová sa ohradzuje voči postupu Katrinca. Podľa nej chcel na videu Katrinec iba zarobiť.

Bývalá manželka exposlanca Vladimíra Jánoša prezradila na videu detaily kšeftov s peniazmi svojho exmanžela. Okrem iného priznala, že Jánoš mal v čase, keď bol poslancom, blízko najmä k premiérovi Ficovi. Kaliňáka vraj Jánoš nazýval balkánskym cigánom. Katrinec nám dnes nedvíhal telefón.

"Nikdy som nedala súhlas na jej zverejnenie. Na tento rozhovor ma naviedol. Ako som sa neskôr dozvedela jeho cieľom bolo s touto nahrávkou obchodovať," uviedla exmanželka smeráka.

Zvrat v kauze smeráka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Potvrdil nám to aj jej nový právny zástupca Ivan Pecník. Ten na otázku, ako budú postupovať proti Katrincovi povedal, že očakávajú stiahnutie videa. Oznámili mu totiž, aby ho stiahol a vrátil aj dokumenty, ktoré má ohľadom jej prípadu. "Počkáme, či to video stiahne a potom budeme zvažovať ďalšie kroky," povedal pre Topky Pecník.

To znamená, že Ivan Katrinec už nezastupuje Ivetu Jánošovú. Podľa Pecníka už asi mesiac spolu nič neriešili. O detailoch prípadu však ďalej hovoriť nechcel.

Pozrite si celú spoveď Ivety Jánošovej

 

BEZ KOMENTÁRA...

Posted by Ivan Katrinec on 3. november 2015

 

Viac o téme: ManželkaDcérkaKauzaVladimír Jánoš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu