Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Manželka exposlanca Smeru Jánoša prehovorila o pekle a kšeftoch: Šokujúca spoveď na VIDEu!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA – Kauza okolo bývalého poslanca Vladimíra Jánoša, ktorý sa vzdal mandátu, naberá na obrátkach. Na internete sa včera objavilo video polhodinovej spovede jeho manželky Ivety. Z jej slov o vzťahu k politikovi a pozadia jeho kšeftov doslova mrazí.

Bývalá manželka exposlanca Vladimíra Jánoša prezradila na videu detaily kšeftov s peniazmi svojho manžela. Okrem iného priznala, že Jánoš mal v čase, keď bol poslancom, blízko najmä k premiérovi Ficovi. Kaliňáka vraj Jánoš nazýval balkánskym cigánom.

„Viem, že ako sa stal poslancom, začal sa stýkať s pánom Čičmancom, generálnym riaditeľom Hornonitrianskych baní. Boli chvíle, keď som videla, že doniesol v hnedom sáčku bankovky. Boli ešte v korunách. Veľké množstvo. Vždy mi hovoril – takto sa zarába. Toto si ešte nevidela. Nosil to v takých 3-mesačných intervaloch,“ povedala exmanželka na videu.

Manželka exposlanca Smeru Jánoša
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB)

Nahrávku zverejnil jej právny zástupca, Ivan Katrinec. Nahrával ho ešte koncom septembra tohto roku. Koľko bolo v tých balíčkoch peňazí? „Mohlo ich byť v takých sto zviazaných balíčkoch. On mi povedal, aby som mu išla zobrať alobal a zabaliť to tam,“ hovorí na videu Iveta s tým, že najbližšie mal Jánoš k premiérovi Robertovi Ficovi. No zároveň Jánoš nemal rád ľudí, ktorí boli okolo premiéra. Doma hovorieval o Kaliňákovi ako o balkánskom cigánovi.

„Toto bolo tak už od toho roku 2006 a už v roku 2010 disponoval obrovským množstvom peňazí. Zabezpečil si tú obrovskú vilu v Bratislave. Prerábal ju, vymenil tam parkety, kúpil taliansky mramor, krištálové lustre,“ tvrdí exmanželka, s ktorou má Jánoš dcérku Jasmínku.

Pozrite si celé video

 

BEZ KOMENTÁRA...

Posted by Ivan Katrinec on 3. november 2015

Bývalý poslanec NR SR a podpredseda ľudskoprávneho výboru Vladimír Jánoš sa vzdal poslaneckého mandátu aj funkcie okresného šéfa Smeru-SD v Prievidzi po medializácii jeho konfliktov s manželkou, s ktorou je v rozvodovom konaní. Trestnému stíhaniu bude čeliť na slobode. Po štyroch dňoch v policajnej cele ho prepustili v utorok 10. marca. Rozhodla o tom sudkyňa Okresného súdu v Prievidzi.

Viac o téme: VideoManželkaSpoveďIvetaVladimír Jánoš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu