Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Toto sa nerobí: Majitelia psov sú zhrození, FOTO smrteľne nebezpečnej pomsty v článku!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: boredpanda.com, int)

BRATISLAVA – Psíčkari pozor, opäť sa na sociálnych sieťach vo veľkom varuje pred zákernými indivíduami, ktorí sa štvornohých priateľov ľudí zrejme boja. Napriek sprísneniu zákona a dlhodobej snahe o uzákonenie psa ako bytosti a nie veci, stále sa nájdu blázni ochotní platiť mastné pokuty, ak by ich, samozrejme, prichytili.

Čitateľ Topiek nám poslal tip, fotografiu toho, čo v susednom Česku objavil majiteľ psa. Išlo o salámu, respektíve špekáčik, do ktorého niekto vložil háčik na chytanie rýb. Takýto háčik spôsobí v žalúdku psa naozaj bolestivé zranenia, jediným riešením, ak sa to včas zistí, je operácia, ktorá je jednak finančne nákladná a zároveň nebezpečná.

Na stránke, kde si píšu psíčkari podobné zážitky, sa zdôveril aj Marek: „Naša suseda (60 ročná) s motykou spravila nášmu psovi 15 hlbokých rán ktoré mokvali, neboli sme vtedy jeden deň doma a bývali sme na spoločnom pozemku.“ Z takýchto príbehov mrazí. Českí majitelia psov tak touto fotografiou pohoršili, čo vidno aj v komentároch.

Toto sa nerobí: Majitelia
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook, tip čitateľa)

„Dúfam, že ten človek, čo to robí, bude jedného dňa málo ostražitý a niekto ho pritom uvidí. Dúfam, že ten, čo ho prichytí, bude muž alebo fyzicky prekvapivo zdatná žena,“ napísal Tomáš. Ivana zase varovala pred mužom, ktorého v Petržalke videla jej mama: „Moja mama mi teraz vravela, že sa prechádzala v Petržalke s našimi fenkami, otočila sa, čo mohlo byť cca 5 sekúnd a už cestou späť boli hodené dva párky a išiel mladý, asi 30-ročný chalan, vysoký s taškou na chrbte, párky hneď odhodila do vody, lebo naše sa za nimi driapali a nestihla poriadne zazrieť tvár, ale že ju pozoroval. Bacha! Pozerajte okolo seba!“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu