Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Rozkošné časozberné VIDEO: Záznam zo života psíka, ktorý môže kedykoľvek zomrieť!

Pegasus sa našťastie dobre darí
Pegasus sa našťastie dobre darí (Zdroj: YouTube)

KAPSKÉ MESTO - Dave Meinert, filmár z Južnej Afriky, ktorý často pracuje so zvieratami a vytvára dielka, na ktorých môžu ľudia emocionálne particovať, sa rozhodol tentokrát do hlavnej úlohy obsadiť svojho psíka. Fenka menom Pegasus má pohnutý osud a každý deň jej hrozí, že svojmu pánovi už viac nebude spríjemňovať život. O to krajší je pohľad na ňu v plnej kondícii.

Dave v titulkoch vložených do videa rozpráva divákom veľmi smutný príbeh. Fenku zachránil z dvora chovateľa, keď bola ešte šteniatko. Väčšina jej súrodencov umrela pri narodení, alebo boli zmrzačení. Pegagus sa narodila s neštandardným sfarbením a s ťažkým nedostatkom pigmentu. Takíto psíkovia sa rodia slepí a/alebo hluchí. Ak bude fenka ďalej žiť, môže sa to prihodiť aj jej.

Filmár sa však nechcel zameriavať na negatíva, ale nájsť spôsob, ako zdokumentovať jej dobré dni, kedy sa teší skvelému zdraviu a osláviť ich. Robil každý deň záber toho ako rastie, aj keď netušil, ako dlho to bude trvať. Výsledkom je úžasné time-lapse video, v ktorom sa zo 4-týždňového šteniatka stala 7-mesačná tínedžerka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu