Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Partia mladíkov sa prechádzala v noci pri kaštieli vo Voderadoch: FOTO V pätách mali duchov

Duchovia vo Voderadoch Zobraziť galériu (3)
Duchovia vo Voderadoch (Zdroj: foto: tip citatela)

VODERADY - Neuveriteľné! Cez víkend sa podarilo vyfotografovať záhadné bytosti v kaštieli vo Voderadoch. Tomáš bol s kamarátmi, keď sa zrazu spoločne zapozerali do okna. Ostali šokovaní, odrazu sa pred nimi odkryl paranormálny svet. Za mrežami zbadali siluetu postavy, navyše fotoaparátom zachytili dve tváre.

Vaše tipy

"Dnes nad ránom 7.6.2015 približne o 2-hej hodine sme boli za miestnym kaštieľom vo Voderadoch. Všade bola čiernočierna tma a zrazu sme si začali robiť srandu, že keby sa tak objavila nejaká tvár v okne, asi by sme skolabovali," začína opisovať svoj zážitok s nadpozemským svetom čitateľ Tomáš a dodáva: "Po asi pol hodne všetci naraz - vidíte to?! V okne bola silueta tváre, ale nebola dobre vidieť..., tak mi napadlo spraviť fotku s bleskom. Výsledok nás šokoval."

Partia mladíkov sa prechádzala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tip citatela)

Zábery môžu vyvolať strach a zdesenie, na obrázkoch sa črtajú nadpozemské bytosti: "Prisahám, nejde o žiadnu fotomontáž. Na fotke je vidieť bielu tvár a po detailnom priblížení je vidieť, že sú tam tváre dve."

Partia mladíkov sa prechádzala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tip citatela)

O stanovisko sme požiadali aj odborníkov. Nakoľko sú fotografie orezané a v nízkom rozlíšení, nie je možné posúdiť ich pravosť.

Viac o téme: DuchNocZáhadaVoderady
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu