Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zamestnávatelia sa môžu opäť zapojiť do súťaže Zdravá firma roka

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Zamestnávatelia sa môžu aj v tomto roku zapojiť do súťaže Zdravá firma roka, ktorej cieľom je motivovať firmy investovať do zdravého životného štýlu svojich zamestnancov.

Ako ukázali výsledky predchádzajúceho ročníka, prístup firiem na Slovensku k benefitom sa mení. Kým v roku 2010 slúžili benefity ako nefinančná odmena, dnes si majú firmy uvedomovať zodpovednosť za zdravie zamestnancov.

Do súťaže sa podľa Pavla Chovana z Union zdravotnej poisťovne môže zapojiť akýkoľvek zamestnávateľ. Ten si vďaka súťaži môže zmerať úroveň benefitov pre zamestnancov. Chovan počas dnešnej konferencie "Trendy v starostlivosti o zamestnancov u nás a vo svete 2014" priblížil, že medzi zamestnávateľmi spomedzi zdravých benefitov dominujú pitný režim, športové aktivity a preventívne prehliadky u lekára.

Súťaž organizuje Union ZP. Aktivity spoločností, ktoré sa prihlásia, hodnotí odborná komisia zložená zo zástupcov partnerov projektu Iniciatíva za zdravšie Slovensko - odborníkov z ministerstva zdravotníctva, riaditeľstva WHO na Slovensku, Úradu verejného zdravotníctva, poisťovní Union a odborníkov z oblasti ľudských zdrojov. Viac informácií o súťaži Zdravá firma roka nájdete na www.zdravsieslovensko.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu