Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Karta výhod v ďalšom meste

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

HUMENNÉ - Mesto Humenné pripravilo pre svojich obyvateľov novinku v podobe mestskej karty výhod. Občania s trvalým pobytom v meste môžu požiadať o vydanie Senior Karty, Junior Karty a Karty Humenčana.

Karta umožní držiteľovi využívať rôzne služby so zľavami alebo bonusmi pri kultúrnych podujatiach, v oblasti športu, relaxu, zdravia a stravovania. Platnosť karty je jeden rok, je neprenosná a o jej opätovné vydanie bude môcť občan požiadať po splnení požadovaných podmienok.

"Mesto pristupuje k vydaniu týchto kariet s cieľom odmeniť zodpovedných občanov, ktorí si plnia svoje povinnosti, a to, že platia mestské dane a poplatky načas," informoval mestský úrad.

O vydanie Senior Karty môže požiadať občan, ktorý je poberateľom starobného alebo invalidného dôchodku, starší ako 62 rokov. Junior Karta je určená mladým ľuďom od 15 do 25 rokov a Karta Humenčana občanom od 25 do 62 rokov. Žiadatelia musia predložiť na Mestskom úrade okrem žiadosti potvrdenie o tom, že nemajú žiadne finančné záväzky voči mestu (miestne dane, nájom a služby spojené s užívaním bytu, miestne poplatky za komunálny odpad a podobne). Podmienkou je tiež, že voči nim nie sú vedené žiadne neukončené súdne alebo exekučné konania, kde je navrhovateľom mesto Humenné.

Žiadosti o vydanie Karty výhod pre Humenčanov sú k dispozícii na mestskom úrade, aj na webstránke mesta. O vydanie karty je možné požiadať osobne na odbore sociálnom a bytovom (Senior Karta) a na odbore všeobecnej správy (Junior Karta a Karta Humenčana), alebo elektronicky prostredníctvom e-mailu na adrese kartavyhod@humenne.sk. V prípade, ak žiadateľ požiada o vydanie karty elektronicky, je potrebné, aby do desiatich dní doručil na mestský úrad fotografiu a potrebné doklady.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu