Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

V župných voľbách kandiduje aj kúzelník: Vyčaruje si víťazstvo?

Koláž. Kúzelník Ivan Lučanič, kandidát KDS v župných voľbách Zobraziť galériu (5)
Koláž. Kúzelník Ivan Lučanič, kandidát KDS v župných voľbách (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - V župných voľbách kandidujú všeliakí kandidáti. Vedeli ste, že medzi nimi je aj kúzelník? Kúzelník Ivan, alias Ivan Lučanič, pritom kandiduje za snáď najkonzervatívnejšiu stranu slovenskej politiky - KDS.

Lučanič tvrdí, že iluzionizmus, ktorému sa profesionálne venuje, sa dá bez problémov skĺbiť s konzervatívnou politikou jeho strany. "Nie som mág, ale kúzelník. Moja práce je založená na šikovnosti rúk a prináša ľuďom zábavu a radosť," povedal Topkám. Kandiduje totiž za Konzervatívnych demokratov Slovenska, čo je strana, ktorú založili ľudia okolo Vladimíra Palka po odchode z KDH. Kresťania bývajú tradične citliví na "mágiu" a nadprirodzeno. Lučanič vystupuje pod umeleckým menom Kúzelník Ivan a jeho predstavenia sú najmä pre deti. Kúzelníckymi vystúpeniami sa dokonca živí.

Ivan Lučanič. Kúzelník a
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Archív IL)

"Naučiť sa kúzliť nie je vôbec jednoduché. Chce to veľa šikovnosti a trpezlivého tréningu. Dôležitá je tiež kreativita, skúsenosti a schopnosť predviesť ľuďom také predstavenie, ktoré sa im bude páčiť a za ktoré vám aj zatlieskajú," dodáva Kúzelník Ivan.

Ivan však dokáže rozprávať aj o vážnych veciach. Vníma problémy s bratislavskou dopravou, tvrdí, že v hlavnom meste je nedostatok miest v škôlkach, ale aj to, že Bratislava nenapĺňa svoj kultúrny a turistický potenciál. Uvidíme čo vykúzli v župnej politike.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu