Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Mladík ušiel od zrazeného dievčatka (7): Vyrútil sa naňho dav zúriacich osadníkov!

Šofér sa na miesto vrátil až s policajtmi Zobraziť galériu (4)
Šofér sa na miesto vrátil až s policajtmi (Zdroj: polícia, )

GELNICA - Nemal na výber! V poriadne nepríjemnej situácii sa v stredu okolo poludnia ocitol mladý vodič (26) z Gelnice, ktorému pri Richnave vbehlo do cesty dievčatko (7) z neďalekej osady. Šokovaný mladík po náraze okamžite zastal, no keď videl ako sa naňho rúti dav rozzúrených príbuzných z osady, vzal nohy na plecia a namieril si to radšej rovno na políciu.

V stredu okolo 12:45 došlo neďaleko osady v Richnave k dopravnej nehode, po ktorej skončilo 7-ročné dievča pod kolesami Škody Felície mladého vodiča z Gelnice. "Pri prechádzaní okolo osady, ktorá je nad obcou Richnava mu tesne pred priechodom pre chodcov vbehlo na priechod 7-ročné dievča z miestnej osady, ktorá si ho nevšimla," uviedla košická policajná hovorkyňa Jana Mesárová.

Mladík do nej uprostred priechodu narazil spätným zrkadlom, pri čom spadla na zem. Keď to Gelničan videl, auto ihneď zastavil, no vzápätí opäť naštartoval. Z osady sa totiž naňho vyrútil dav zúrivých príbuzných a tak radšej ušiel rovno na políciu do Krompách. "Ešte počas cesty privolal rýchlu zdravotnú pomoc ako aj políciu," dodala Mesárová.

Mladík ušiel od zrazeného
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: polícia)

Alkohol u neho zistený nebol. Malá chodkyňa podľa predbežného vyšetrenia utrpela ľahké zranenia. Napriek tomu, že dievčatko mladíkovi vbehlo doslova pod kolesá, na vine je on. "Podľa doterajšieho šetrenia dopravnú nehodu zavinil vodič porušením povinností vodiča  nedaním prednosti chodcovi, ktorý vstúpil na vozovku a prechádza cez priechod pre chodcov," vysvetlila hovorkyňa. Trestu sa tak zrejme nevyhne.

Mladík ušiel od zrazeného
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: polícia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu