Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Havária áut v Lučenci: Poškodili aj plynovú prípojku

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

LUČENEC - Po dopravnej nehode, ku ktorej došlo 24. marca krátko po 19.00 h museli hasiči zasahovať pri úniku plynu z prípojky rodinného domu. Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová, pri havárii sa ľahko zranili štyria ľudia.

Podľa predbežných výsledkov vyšetrovania polície haváriu zapríčinil pravdepodobne 25-ročný vodič z Rimavskej Soboty. Od Námestia Republiky v Lučenci vychádzal na Bernolákovu ulicu pričom nedal prednosť v jazde 24-ročnému vodičovi z Lučenca. "Došlo k zrážke, pričom vozidlo idúce po hlavnej ceste odhodilo do plynovej prípojky pri rodinnom dome. Pri havárii sa ľahko zranili tri spolujazdkyne v oboch autách a jeden z vodičov. Alkohol policajti v dychu vodičov nezistili," povedala Faltániová.

Škodu na vozidlách a plynovej prípojke odhadli na 6700 eur. Pri odstraňovaní následkov kolízie zasahovalo večer sedem príslušníkov Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Lučenci. "Na miesto privolali aj pracovníkov Slovenského plynárenského priemyslu, ktorí opravili poruchu na poškodenej plynovej prípojke," doplnila Zuzana Farkasová z prezídia HaZZ.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu