Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Babka hľadá vnučku Kristínu (16): Vrátim sa, keď budem mať 18, povedala a zmizla!

Nezvestná Kristína Molitorisová
Nezvestná Kristína Molitorisová (Zdroj: polícia)

LEVOČA – Polícia vyhlásila pátranie po nezvestnej Kristíne Molitorisovej (16) z Levoče, ktorá v nedeľu ušla z domu babky a už sa viac neukázala. Nezvládateľná tínedžerka sa rozhodla osamostatniť a napriek nesúhlasu starej mamy utiekla s kamarátom zrejme do Rakúska. Zúfalej babičke ostali len oči pre plač; pomôžte Kristínu nájsť!

Už piaty deň po nej niet ani stopy. Kristína v nedeľu večer oznámila babke, ktorá ju má v pestúnskej starostlivosti, že ide za kamarátom do Spišských Vlách a vráti sa na druhý deň. Stará mama s tým nesúhlasila, no tvrdohlavá tínedžerka napriek tomu odišla.

V pondelok babke zatelefonovala a oznámila, že odchádza do zahraničia a domov sa vráti, až keď bude dospelá. „Nasledujúci deň sa domov nevrátila, babke len zatelefonovala, že ide do Rakúska a že sa vráti, keď bude mať 18 rokov,“ povedal pre Topky prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik. Od toho dňa sa po Kristíne akoby zľahla zem.

Ustarostená babička preto nahlásila jej nezvestnosť na polícii, ktorá začala pátranie. „Je vysoká 155 cm, má hnedé oči a po plecia dlhé čierne vlasy,“ poskytol popis hovorca. Naposledy mala na sebe oblečené modré rifle, čierno-ružovú mikinu s kapucňou, hnedú vetrovku a obuté mala ružové topánky.

Ak by ste mali akékoľvek informácie, ktoré by mohli pomôcť v pátraní po nezvestnej tínedžerke, oznámte ich osobne na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva PZ v Poprade, t.č. 0961 89 3370, prípadne na ktoromkoľvek útvare PZ alebo na známom čísle 158.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu