Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Krásna Stanka (16) ušla od babky: Policajti ma nenájdu, zakričala a zmizla!

Nezvestná Stanislava Ruttkayová
Nezvestná Stanislava Ruttkayová (Zdroj: polícia)

POPRAD - Pomôžte ju nájsť! Hrozné chvíle prežíva stará mama tvrdohlavej tínedžerky Stanky Ruttkayovej (16) zo Svitu po tom, čo jej vnučka pred očami buchla dvermi a zmizla bez stopy. Pred políciou, ktorá po mladej dievčine intenzívne pátra už od soboty, sa Stanislava skrýva a je presvedčená, že ju nenájdu.

Stará matka videla vnučku naposledy v sobotu okolo obeda, keď z jej bytu na Ul. L. Svobodu v Poprade odišla so slovami, „že ju ani policajti nenájdu“. Odvtedy sa po vzdorovitej tínedžerke zľahla zem. Kde sa zdržiava, s kým, a či je v poriadku, netušia ani jej najbližší príbuzní. O pomoc preto požiadali políciu.

Tá po nej už štyri dni intenzívne pátra.Je vysoká 162 cm, štíhlej  postavy, má modré oči a blond vlasy dlhé po plecia, poskytol popis dievčiny prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik. Naposledy mala na sebe oblečené čierne legíny, svetlomodrú bundu a obuté mala čierne botasky.

Ak ste Stanku videli, alebo viete, kde by sa mohla zdržiavať, neváhajte kontaktovať políciu na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva PZ v Poprade (t.č.: 0961 89 3370), prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na známe číslo 158.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu