Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Toto ste odkázali slovenským politikom: Žiadosť o ruku aj elektrické stĺpy!

Čo vy na to páni politici?
Čo vy na to páni politici? (Zdroj: SITA, Topky)

BRATISLAVA - Mnohí Slováci doslova bažia po osobnom stretnutí s našimi politikmi, aby im mohli rovno do tváre povedať, čo si o nich myslia. Toto prianie sa síce niektorým z nich možno nikdy nesplní, prostredníctvom nás tak ale mohli učiniť aspoň symbolicky.

Minulý týždeň Topky informovali o tom, ako skupina recesistov v susednom Česku zverejnila telefónne čísla na tamojších poslancov aj prezidenta Klausa. Krátko nato im začali chodiť stovky sms správ, v ktorých ich ľudia častovali nadávkami od výmyslu sveta. Zrejme najviac ich dostal minister financií Miroslav Kalousek, ktorému sa jeden odosielateľ vyhrážal, že "ho pribije na kríž, odreže mu gule a napchá mu ich do krku".

Na Slovensku sa síce nič podobné zatiaľ nestalo, vďaka našej výzve ste ale našim politikom mohli aspoň symbolicky poslať "smsku", v ktorej im odkazujete to, čo máte na srdci. Väčšina z nich príliš lichotivá nie je; v niektorých ľudia dokonca našim ústavodarným činiteľom prajú smrť. Jedna ale naopak príjemne prekvapila. Ktovie, čo by na ňu dotyčná odpovedala. Ďalší čitateľ zas poznamenal, že "osobne by sa vyhol akejkoľvek vulgarizácii, pretože len konštruktívna komunikácia môže byť prínosom pre obe strany".

Vybrali sme pre vás zopár príkladov:

- "Figeľ po tých prešľapoch, čo má za sebou, už v politike nemá čo robiť. Aj keby sa celý život modlil, tak je to málo!"

- "Pani Zvolenskú by som požiadal o ruku."

- "Na Slovensku máme dosť elektrických stĺpov na povesenie. Na každého z vás sa ujde."

- "Verím tomu, že aj ja keby som bol politik, tak sa snažím rozkrádať všetko, čo sa dá. Nabrať si toľko úplatkov, koľko moje vrecká unesú a nakecať občanom, že ja som dobrý a ostatní sú zlí. Urobil by to asi každý. Je len veľmi smutné, že to robíte všetci tak okato. Dúfam, že 21.12.2012 padne na parlament veľký asteroid."

- "Všetkým politikom želám, aby skončili oni a aj ich blízki takí chudobní, ako je slovenský národ."

- "Nech zmenia povolanie, lepšie urobia."

- "Na každého psa príde mráz"

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu