Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Mladá rodina prišla o otca (†26): Auto s deťmi po havárii skončilo v priekope!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: PZ SR)

BRATISLAVA/NITRA – Neuveriteľný strach a bolesť musela zažívať mladá 5-členná rodina, ktorá na ceste pri Zlatých Moravciach prišla pri havárii o otca Dušana († 26). Nebohý šofér z neznámych dôvodov vybočil z cesty a s autom po niekoľkých nárazoch skončil v priekope.

Vážna nehoda sa odohrala v stredu popoludní na ceste medzi Tesárskymi Mlyňanmi a Beladicami. Dušan (†26), ktorý sedel za volantom Citroënu Xantia, viezol v aute okrem manželky (22) aj dvoch malých synčekov (2,1). V miernej zákrute však zrazu vyšiel mimo cesty a narazil do dopravnej značky. Následne auto vrazilo do zvodidiel a ďalšej značky.

Posledný náraz auto prevrátil a vyhodil do priekopy, kde vrazilo do plotu pri ceste. Záchranári zranených členov rodiny z vraku vytiahli a otca († 26) vo vážnom stave odviezol vrtuľník do nemocnice. Mladý rodič však neskôr ťažkým zraneniam podľahol. Jeho manželku a synčekov hospitalizovali v nitrianskej nemocnici so zatiaľ nezistenými zraneniami.

Ako informovala nitrianska policajná hovorkyňa u vodiča budú policajti zisťovať alkohol pri pitve, škoda na aute je vo výške 6 tisíc eur. Tá však nie je ani zďaleka taká veľká aká vznikla mladej rodine po strate otca, na ktorého  okrem synčekov doma zbytočne čaká ďalšie dieťa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu