Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vážna nehoda: Mladík (21) po zrážke s kamiónom uhorel!

Pre nehodu je uzavretá cesta v smere Zlaté Klasy - Hrubý Šúr
Pre nehodu je uzavretá cesta v smere Zlaté Klasy - Hrubý Šúr (Zdroj: Tip čitateľa)

DUNAJSKÁ STREDA - Pre smrteľnú dopravnú nehodu je dnes uzavretá cesta č. II/503 v smere Zlaté Klasy – Hrubý Šúr v okrese Dunajská Streda.

Na mieste sú prítomné hliadky polície, ktoré riadia dopravu, obchádzka je po okolitých obciach. Polícia žiada vodičov o trpezlivosť a bezpečnú jazdu. Informoval vedúci zmeny Operačného strediska Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave.

Nehoda sa stala dnes ráno o 06.00 hod na ceste druhej triedy v okrese Dunajská Streda. Medzi obcami Zlaté Klasy a Hrubý Šúr sa zrazilo osobné auto Škoda Octavia s kamiónom  Iveco.

Vodič osobného auta jazdiaci v smere na Zlaté Klasy z nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s kamiónom. V dôsledku nehody začalo osobné auto horieť. Jeho len 21 ročný vodič z obce Jelka (okr. Galanta) nehodu neprežil.

Následne požiar zachvátil aj kamión, ktorý prevážal ropné produkty, pričom na mieste došlo aj k znečisteniu životného prostredia. 33 ročný vodič nákladného auta z Dunajskej Stredy bol s ľahkými zraneniami prevezený do nemocnice; dychovou skúškou u neho polícia nezistila požitie alkoholu. Presné príčiny a okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania.

Pre nehodu je uzavretá
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu