Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Judínyová a Novotná spôsobili rozruch medzi týranými deťmi!

Erika Judínyová a Sandra Novotná s darčekmi pre deti.  Zobraziť galériu (5)
Erika Judínyová a Sandra Novotná s darčekmi pre deti.

BRATISLAVA - Moderátorku Eriku Judínyovú sme včera pristihli spolu s lekárkou našich celebrít Sandrou Novotnou v širšom centre Bratislavy. Dámy mali so sebou množstvo tašiek plných darčekov. Ako sme zistili, na Mikuláša išli obdarovať týrané deti zo zariadenia Maják nádeje. Tie boli z ich návštevy vo vytržení.

Maškrty, ovocie a ručne vyrobené darčeky z papiera! To včera priniesli moderátorka Erika Judínyová a lekárka Sandra Novotná do krízového centra určeného pre týrané deti a ich matky. Náš fotograf ich zastihol práve v momente, kedy vyberali z auta tašky plné dobrôt. Bolo ich toľko, že im museli prísť pomôcť aj pracovníci zariadenia.

„Chceli sme urobiť detičkám radosť, čo sa nám aj podarilo. Veľmi sa z toho teším. Pôvodne mala ísť s nami aj Oľga Dúbravská, no bohužiaľ jej to na poslednú chvíľu prekazili pracovné povinnosti. Tak nás aspoň poprosila, aby sme odovzdali jej darčeky aj za ňu,“ ospravedlnila neprítomnosť hovorkyne Markízy moderátorka Smotánky. Dámy sa v zariadení zdržali zhruba dve hodiny.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu