Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Eva mala zastreliť svojho druha: S telom pomohol kamarát, boss sýkorovcov!

Čongrády: Vtedajší boss sýkoriek
Čongrády: Vtedajší boss sýkoriek (Zdroj: bleskovky)

BRATISLAVA - Vyšetrovanie mafiánskej vraždy z konca 90. rokov sa podarilo ukončiť policajtom z Úradu boja proti organizovanej kriminalite. Bratislavčanku Evu (44) obvinili z toho, že zastrelila svojho druha. Telo jej údajne pomohol odpratať jej kamarát, jeden z najmocnejších ľudí vtedajšieho podsvetia - Peter "Čongi" Čongrády.

Eva P. nahlásila v roku 1998 na políciu, že jej druh Ladislav je nezvestný. Ako však tvrdí polícia, 28. júna ho revolverom zastrelila.  V auguste ju na základe skutočností, ktoré po rokoch vyplávali na povrch, obvinili z vraždy.

Motívom bol podľa polície majetkový prospech. Eva po vražde údajne zavolala Petra "Čongiho" Čongrádyho, šéfa bratislavských sýkorovcov. Keďže ho poznala roky, poprosila ho o pomoc. Peter zavolal "konkurencii", bossovi ošovcov Jozefovi "Ošovi" Kucmerkovi a objednal si u nej "prácu". Ošov gang potom telo odviezol a zakopal.
 
Úrad boja proti organizovanej kriminalite v týchto dňoch prípad došetril a Evu navrhuje obžalovať z vraždy. V prípade dokázania viny jej hrozí 12 až 15 rokov alebo výnimočný trest. Stíhaná je väzobne.
 
Na Čongiho ani Oša už svetská spravodlivosť nedosiahne. Oboch pred rokmi zavraždili.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu