Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Valkova rodina sa zbavila vily smrti: Je z nej plaváreň pre detičky!

V neslávne známej vile už Valkova rodina nebýva Zobraziť galériu (6)
V neslávne známej vile už Valkova rodina nebýva

BRATISLAVA - Plavecké centrum pre bábätká vzniklo z neslávne známej vily v Limbachu, kde pred rokom popravili advokáta Ernesta Valka (†57). Získala ju podnikateľka Barbora Chárová, ktorá sa tam pred krátkym časom aj presťahovala. O temnej minulosti rezidencie spočiatku vôbec netušila!

Bývalá plavkyňa Chárová nepochádza z Bratislavy a o smutnej minulosti vily, ktorú prerobila na plavecké centrum pre bábätká, vôbec netušila. Do budovy sa sa rodinou presťahovala pred dvoma týždňami.

"Nerada by som, aby sa tieto dve veci spájali. Ja tu bývam so svojimi dvomi deťmi, mám tu aj podnikateľské aktivity ale chápte nie je to pre nás ľahké," uviedla pre topky.sk.

Športové aktivity pre najmenším sú najlepším spôsobom, ako zmazať stigmu, ktorá na dome už rok leží. Malé detičky majú k dispozícii 10 metrov dlhý bazén, perličkový kúpeľ aj fínsku saunu. V luxusnom prostredí je aj detský kútik a nechýba ani možnosť stravovania. Centrum ponúka štvortýždňové kurzy, za ktoré si pýta 140 eur.

Služby centra si vraj všetci nadmieru pochvaľujú a mladá podnikateľka neeviduje žiadne sťažnosti. Určite k tomu prospieva aj krásna, udržovaná záhrada, ktorá vilu obklopuje. Bývala športovkyňa neprezradila, či má vilu v prenájme alebo ju odkúpila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu