Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Tajomný nájomca Valkovej vily smrti odhalený: Je ním sestra hokejistu Zdena Cháru!

Chárova sestra spočiatku o hrozných udalostiach netušila Zobraziť galériu (6)
Chárova sestra spočiatku o hrozných udalostiach netušila

BRATISLAVA - Barbora Chárová (37), ktorá sa nasťahovala do vily, kde presne pred rokom zavraždili právnika Ernesta Valka (†57), je sestra jedného z našich najlepších hokejistov Zdena Cháru. Informoval o tom portál Plusky. Bývalá aktívna plavkyňa v luxusnej rezidencii býva aj podniká.

Z neslávne známej vily v Limbachu vzniklo plavecké centrum pre malé bábätká. Chárová, ktorá o temnej minulosti vily spočiatku vôbec netušila, sa do nej presťahovala s rodinou pred dvoma týždňami.

Športovkyňa nepochádza z Bratislavy a o smutnej minulosti vily, ktorú prerobila na plavecké centrum pre bábätká, vôbec netušila. Dostala sa k nej cez realitku. "Vôbec som si (dom) s pánom Valkom nespojila, ani keď som sa stretla s pani Valkovou," cituje ju Pluska.

Získaním vily si splnila svoj sen, pretože luxusné priestory dokonale spĺňali jej požiadavky. 10-metrový bazén, perličkový kúpeľ aj fínska sauna - z toho všetkého sa môžu tešil nielen jej dve deti, Kristínka (14) a Tadeáš (2), ale aj zákazníci plaveckého centra, mamičky s bábätkami. Športové aktivity pre najmenším sú určite skvelým spôsobom, ako zmazať stigmu, ktorá na dome už rok leží.

Služby centra si vraj všetci nadmieru pochvaľujú a podnikateľka neeviduje žiadne sťažnosti. Určite k tomu prospieva aj krásna, udržovaná záhrada, ktorá vilu obklopuje. Bývala športovkyňa neprezradila, či má vilu v prenájme alebo ju odkúpila.

Z Valkovej vily je centrum Korytnačka:

Valko vila

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu