Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vylúpil benzínku v P. Bystrici, za minútu ho chytili

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

POVAŽSKÁ BYSTRICA - Len jednu minútu dúfal v bohatý úlovok lupič (30), ktorý o 14:23 prepadol čerpaciu stanicu v Považskej Bystrici. Muž s elektrickým paralyzátorom ohrozoval 42-ročnú zamestnankyňu benzínky a a žiadal od nej peniaze. Na zdôraznenie svojej požiadavky paralyzátor dvakrát stlačil a stále mieril na obsluhu.

Žene sa však podarilo stlačiť núdzové tlačidlo. "Do jednej minúty bola na mieste hliadka z obvodného oddelenia," povedala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Keď páchateľ zistil, že žena privolala políciu, zobral z pokladne peniaze, odviedol ženu do skladu a prikázal jej zavrieť vchodové dvere. Stlačil elektrický paralyzátor a namieril ho na pracovníčku, no našťastie ju nezranil. Muž privolaným policajtom povedal, že páchatelia už ušli a boli dvaja.

Jeden z policajtov muža zadržal a druhý šiel za obsluhou. Tá však uviedla, že páchatelia neboli dvaja, ale len ten, čo už bol v rukách polície. V prípade dokázania viny hrozí podozrivému zo zločinu lúpeže trest odňatia slobody na sedem až dvanásť rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu