Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Lúpežné prepadnutie skončilo fiaskom: Pumpár spacifikoval ozbrojeného šampióna v boxe!

Súboj majstra aikida (hore) a olympionika (dole)
Súboj majstra aikida (hore) a olympionika (dole) (Zdroj: greb tn.cz)

LIBEREC – Nečakaný koniec! Lúpež na libereckej benzínke nabrala nečakaný spád po tom, ako sa zlodej zaplietol s pumpárom. Nešlo však o obyčajný súboj. Zlodej vyzbrojený nielen paralyzérom, ale aj titulmi majstra republiky a štvrtým miestom Olympijských hier v Barcelone ostal ako obarený, keď naňho zamestnanec vytiahol techniky aikida. Čerpacia stanica sa tak razom zmenila na boxérsky ring. Informáciu priniesol český denník Blesk.

Naozaj kuriózny prepad sa odohral na libereckej benzínovej pumpe, kde sa medzi šokovanými zákazníkmi spustil profesionálny súboj. Na bezpečnostných kamerách, ktoré dramatický incident zachytili, vidieť, ako pumpár Ladislav Vodvářka spolu s kamarátom odnáša do auta dennú tržbu. V taške mal poriadny balík - päť miliónov českých korún, ktoré prilákali lupiča.

Tým nebol nikto iný, ako bývalý olympionik a majster v boxe Vojtěch Ruckschloss, ktorý spolu so svojim komplicom pumpára sledoval a chystali sa ho prepadnúť. Ani v tom najhoršom sne by ich však nenapadlo, že ani zbraň, ani boxerské údery im naňho stačiť nebudú. Zamestnanec pumpy je totiž majstrom bojového umenia aikidó a v momente útoku ani nachvíľu nezaváhal.

„Mal som pištoľ pri hlave. V tú chvíľu som sa zľakol a pištoľ som mu vyrazil. Zabuchol som kufor a kľúče zahodil,“ popisuje dramatickú scénu Ladislav. Na čerpacej stanici sa tak strhol súboj profesionálov, ktorému prihliadali nič netušiaci zákazníci. Boxerovi Ruckschlossovi boli v tej chvíli jeho tituly neplatné a po niekoľkých chvatoch pumpára skončil spacifikovaný na zemi.

Majster republiky po neúspešnej lúpeži skončil na súde, kam prišiel s vymyslenou „rozprávkou“. „Najali ma ako telesného strážcu spoluobvineného. Mal nejakú obchodnú transakciu a povedal, že pri tom nechce byť sám,“ snažil sa obhájiť Ruckschloss. Sudca mu však na to neskočil a poslal ho do väzenia. Jeho komplic, ktorý mal prepad zorganizovať, dostal 9-ročný trest, boxer odišiel porazený s 9-ročným trestom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu