Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Kollár sa plesol po vrecku: Deťom postaví zábavný park!

Kollár chce deťom urobiť radosť Zobraziť galériu (2)
Kollár chce deťom urobiť radosť

BRATISLAVA – Známy podnikateľ Boris Kollár opäť prejavil svoj pozitívny vzťah k rodine a deťom. Rozhodol sa totiž, že zainvestuje do zábavného parku. Ten by mal čoskoro vyrásť vo Vysokých Tatrách. Chýbať by nemali atrakcie pre najmenších, umelé jazerá či vyhliadková veža.

Rekreačné centrum s rozlohou 70 hektárov plánuje medzi Veľkou Lomnicou a Starou Lesnou postaviť firma Snow Park Veľká Lomnica. Informáciu priniesli Hospodárske noviny, podľa ktorých má podnikateľ Kollár, ktorému firma patrí, preinvestovať 22 miliónov eur. Vodná časť má pozostávať zo štyroch jazier, z ktorých dve budú určené na kúpanie a dve na výlov rýb.

Manažér projektu Branislav Hirner povedal denníku, že chcú rodinám ponúknuť vyžitie aj za zlého počasia. „Cestujeme po Škandinávii, severnej Európe a sledujeme tamojšie zábavné parky. V Tatrách vládne daždivejšie a chladnejšie počasie, preto tu chceme umiestniť koncept, ktorý sa tu hodí,“uviedol denníku Hirner. Preto druhá časť má byť v štýle zábavného parku. V ňom by mali byť kryté a vonkajšie bazény.
O tom, aké konkrétne atrakcie budú v parku, sa má rozhodnúť v najbližších týždňoch. Nemala by však chýbať húsenková dráha, kolotoče a uvažuje sa aj o adrenalínových atrakciách ako napríklad vystreľovacia veža.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu