Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kollár si nedá pokoj: Ďalšia dovolenka s milenkou Barbarou?!

Boris Kollár by mal byť podľa našich informácií na dovolenke s milenkou Barbarou, on tvrdí, že s deťmi. Zobraziť galériu (6)
Boris Kollár by mal byť podľa našich informácií na dovolenke s milenkou Barbarou, on tvrdí, že s deťmi.

BRATISLAVA – Nevie sa jej nabažiť! Podnikateľ Boris Kollár (45) zrejme stále nemá dosť radovánok so svojou najnovšou milenkou Barbarou. Dvojica sa len nedávno vrátila zo slovinského Portoroža a už si podľa našich informácií užíva v inom dovolenkovom rezorte.

Opantaný! Ľudia z okolia Borisa Kollára sa zhodujú na tom, že boháč je svojím najnovším objavom – dvadsiatkou Barbarou doslova očarený. Očividne ho netrápi ani krachujúcich vzťah s bývalou playmate Andreou Heringhovou. Dôkazom môže byť aj fakt, že mladú Barbaru údajne zobral už na druhý spoločný pobyt k moru.

Keď sme podnikateľa oslovili, mal prekvapivo dobrú náladu. „Viete, že vám nič nepoviem. S čím voláte tentokrát?“ poznamenal. Na otázku, či sa chystá v týchto dňoch opäť dovolenkovať s Barbarou, reagoval slovami: „Nie, idem s mojimi deťmi.“

Podľa našich zistení mal Boris začiatkom tohto týždňa odísť do Chorvátska, kde má jachtu. Ako nám človek z jeho blízkeho okolia prezradil, spoločnosť by mu určite mala robiť Barbara. Túto informáciu nám síce podnikateľ poprel, avšak zapieranie nie je v slovenskom šoubiznise nič výnimočné...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu