Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zberateľ Kollár: Toto je jeho hárem! Ktorá je najsexi?

Boris Kollár stále nemá dosť S týmto troma ženami sa stretával v rovnakom čase. Andrea Heringhová (v strede) s ním žila v spoločnej domácnosti.  Zobraziť galériu (11)
Boris Kollár stále nemá dosť S týmto troma ženami sa stretával v rovnakom čase. Andrea Heringhová (v strede) s ním žila v spoločnej domácnosti.

BRATISLAVA – Je to kanec! Podnikateľ Boris Kollár (45) je asi najznámejším sukničkárom v našich končinách. Na svojom konte má nespočetne veľa románikov a afér s rôznymi typmi žien. Zaujímavé je, že boháč často udržiaval pomer aj s viacerými kráskami naraz. Prinášame vám zoznam jeho oficiálnych mileniek, ktoré pozná aj široká verejnosť. Vyberte z nich tú, ktorá je najkrajšia!

Stále nemá dosť! Boris Kollár sa už povesti záletníka len tak ľahko nezbaví. Síce to v poslednej dobe vyzeralo tak, že vzťah s bývalou playmate Andreou Heringhovou by mohol byť naozaj dlhodobý, nestalo sa tak. Po romániku so športovkyňou Barborou Richterovou spestrila milostný života boháča už aj tmavovlasá Barbara.

Milenky Borisa Kollára.
Zobraziť galériu (11)

Dvadsiatka Barbara

Toto je Kollárov najnovší objav! Mladá dvadsaťročná slečna, ktorá očividne holduje plastickej chirurgii. A ako sa najnovšie zdá, nielen tej! Barbara má údajne rada spoločnosť starších a zabezpečených mužov. Zrejme aj preto trávi tieto dni v Kollárovej spoločnosti. Zaľúbený párik si užíva na spoločnej dovolenke v Slovinsku. Nechajme sa prekvapiť, akú dohru tento románik bude mať po ich návrate...

Milenky Borisa Kollára.
Zobraziť galériu (11)

Barbora Richterová

Budúca mamička! Táto bývala športovkyňa by Kollárovi už čoskoro mala priviesť na svet jeho v poradí už šieste dieťa. S Barborou sa podnikateľ zaplietol v čase, keď na verejnosti oficiálne tvoril pár s Andreou Heringhovou. Tá mu úlet s blondínkou odpustila a Boris na chvíľu sekal dobrotu.

Milenky Borisa Kollára.
Zobraziť galériu (11)

Andrea Heringhová

Doplatila na naivitu! Andrea Heringhová bola jednou z Borisových stabilnejších známostí. V podstate doteraz obaja jednoznačne nepotvrdili informáciu o tom, že sa rozchádzajú. Na poslednú boháčovú aféru však bývalá playmate zareagovala slovami - "Čo iné mu zostáva?" Podľa najnovších informácií sa dokonca rozhodla od Borisa odsťahovať. Heringhová porodila Kollárovi začiatkom minulého roka dcéru Saru Zoe.  

Milenky Borisa Kollára.
Zobraziť galériu (11)

Helena Holková

Mladá vdova! Aj Helena, ktorá bola predtým vydatá za podnikateľa Miloša Turca, podľahla Kollárovi. Dvojica sa spočiatku snažila vzťah ututlať. Ale spoločná dovolenka ich prezradila. Boháč si s Holkovou užíval horúce chvíľky pred dvoma rokmi na jachte v Chorvátsku. Od radovánok s inou ženou ho neodradil ani fakt, že mu v tom čase iná milenka - Martina Štofaníková porodila jediného syna.

 

Milenky Borisa Kollára.
Zobraziť galériu (11)

Martina Štofaníková

Dala mu syna! Aj Martina je matkou Kollárovho dieťaťa. Brunetka mu Šimona Heliodora porodila v lete pred dvoma rokmi. Bývalí milenci si istý čas nevedeli prísť na meno, ale momentálne sú nezhody zažehnané. Boris to mal aj v tom čase dosť pestré. Zatiaľ čo sa stretával s Holkovou, Štofaníková rodila a na verejnosť sa dostala informácia o tom, že je s ním tehotná už aj Heringhová. Nuž, Boris mal vtedy plodné obdobie.

Milenky Borisa Kollára.
Zobraziť galériu (11)

Linda Rezešová

A bola svadba! Koncom roka 2007 sa Linda spoločne s Kollárom vybrala na výlet do Ameriky. Tam sa v Las Vegas tajne zosobášili. Ich manželstvo však nemohlo byť platné, pretože Linda bola v tom čase ešte stále zákonitou manželkou košického podnikateľa Júliusa Rezeša. Keďže teda americká svadba neplatila, Boris v apríli 2008 požiadal bývalú modelku o ruku. Vzápätí na to však do ich vzťahu zasiahla Petra Krištúfková, ktorá sa údajne nevedela zmieriť s tým, že sa Boris prvý raz ožení. A tak bol láske koniec!  

 

Milenky Borisa Kollára.
Zobraziť galériu (11)

Beáta Haverlová

Šťastná aj bez neho! Začiatkom roka 2007 sa podnikateľ zaplietol aj s vnučkou herca Leopolda Haverla. S Beátou sa Boris pomerne často objavoval v spoločnosti. Špekulácie o kríze v ich vzťahu rozpútala práve jej neprítomnosť na súťaži krásy Miss Universe. Tam sa boháč zabával v spoločnosti Petry Krištúfkovej. Dnes je Beáta už mamičkou, avšak otcom jej dieťaťa paradoxne nie je Kollár.

 

Milenky Borisa Kollára.
Zobraziť galériu (11)

Kateřina Brožová

Dala mu kopačky! Románik Kollára a úspešnej českej herečky trval len pol roka. V decembri 2006 sa Brožová odhodlala k tomu, že vzťah s podnikateľom ukončí. Príčin bolo podľa jej slov viacero – veľká vzdialenosť, pracovná vyťaženosť a odlišné názory na život. Kateřina o rozchode vraj veľa rozmýšľala, kým sa k nemu napokon odhodlala. 

Milenky Borisa Kollára.
Zobraziť galériu (11)

Petra Krištúfková

Vždy po jeho boku! Stretnúť túto blondínku po boku Borisa nie je ničím výnimočným. Aj napriek tomu, že podnikateľ vystriedal viacero žien, s Petrou sú pomerne často v kontakte. Dôvodom môže byť aj ich spoločná sedemročná dcéra Ester.  

 

Zberateľ Kollár: Toto je
Zobraziť galériu (11)

Ivana Barnová, Stanka Horňáková

Tieto dve dámy, ktoré na verejnosti nie sú príliš známe, porodili Borisovi jeho prvé ratolesti. S Ivanou má Boris desaťročnú dcéru Natáliu, ktorá údajne žije v Košiciach. Rovnaký vek má aj ďalšia podnikateľova dcéra Saška. Jej matkou je právnička Horňáková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu