Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

V Kysaku postrelili kukláča, zasahoval proti kanibalovi?!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Elitné policajné útvary dnes zasahovali vo východoslovenskom Kysaku. Pri prestrelke, ktorá vypukla, sa zranil jeden z kukláčov aj údajný nebezpečný vrah. Polícia zatiaľ mlčí, hovorca MV však prezradil vec, ktorá naháňa hrôzu - v prípade "je podozrenie z kanibalizmu"!

Polícia sa k prípadu vyjadrí až po štvrtej popoludní. Čaká sa na tlačovú konferenciu ministra vnútra Daniela Lipšica a policajného prezidenta Jaroslava Spišiaka, ktorí sú na ceste na východ. "Nemôžem vám nič potvrdiť, je potrebné počkať," uviedol pre Topky hovorca rezortu Gábor Grendel. Prezradil však jednu šokujúcu vec. Páchateľ má byť okrem iného podozrivý aj z kanibalizmu!

Pri prestrelke sa zranil aj muž, proti ktorému policajti zasahovali. Údajne opätoval paľbu. Oboch postrelených dnes predpoludním previezli do Univerzitnej nemocnici L. Pasteura v Košiciach. 

„Dnes predpoludním sme prijali dvoch pacientov so strelným poranením. Bližšie informácie k ich zdravotnému stavu nebudeme v tejto chvíli na žiadosť polície poskytovať,“ uviedla hovorkyňa nemocnice Jaroslava Oravcová.
 
Podľa portálu pluska.sk boli zranení dokonca dvaja policajti. Páchateľ mal utrpieť ťažké zranenia a údajne sa nachádza v kritickom stave. 
 
Kysak bol niekoľko hodín hermeticky uzatvorený, polícia zablokovala most aj cestu. V súčasnosti sa dá ísť len okolo nádrže Ružín.  Do obce sa nemohol dostať ani starosta Ľubomír Krajňák. Ako uviedol, nemá žiadne oficiálne informácie o prípade. "Podľa všetkého sa však udalosť stala mimo intravilánu obce na moste ponad rieku Hornád," prezradil.
 
Starosta susednej obce Obišovce Peter Kišiday potvrdil streľbu. Podľa toho, čo vie, policajti naháňali dvojnásobného vraha, pravdepodobne z dediny Družstevná.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu