Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Razia proti sýkorkám: Zatýkali v Auparku aj na Zlatých pieskoch

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Veľký útok proti bratislavskému podsvetiu naštartoval vo štvrtok večer Úrad boja proti organizovanej kriminalite. Špeciálne jednotky zasahovali na rôznych miestach Bratislavy, na muške mali údajne najmä členov gangu sýkorovcov.

Kukláči robili raziu v Auparku, v podniku na Prievozskej ulici aj v podnikoch na Zlatých pieskoch, uviedla pluska.sk. "Polícia zadržala zatiaľ 7 osôb, momentálne sa nachádzajú v cele policajného zaistenia. V súčasnej dobe prebiehajú procesné úkony a vyhodnocuje sa materiál zaistený počas prehliadok nebytových priestorov," informovala Topky.sk hovorkyňa policajného prezídia Andrea Dobiášová.

V rukách polície skončili strelné zbrane aj "ďalšie dôkazy". Muži zákona sú na ďalšie informácie skúpi, argumentujú závažnosťou celého prípadu. "Viac informácií bude možné poskytnúť hneď, ako to procesná situácia dovolí," dodala hovorkyňa. Podľa portálu tvnoviny.sk išlo o akciu zameranú proti skupine sýkorovcov a medzi zadržanými má byť údajne jeden z jej bossov - Ladislav B.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu