Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Štadión na cintoríne: Chlapci pozor, sú v ňom zlí duchovia!

Postavený na cintoríne
Postavený na cintoríne

BRATISLAVA - Naši reprezentanti budú zrejme okrem súperov bojovať aj proti zlej energii. Po tom, čo sme vás informovali o tom, že bratislavský hokejový štadión stojí na bývalom cintoríne, sme zistili, že to môže mať aj negatívny vplyv na hráčov. Podľa odborníčky na Feng Šuej nie sú takéto miesta vhodné na šport a už vôbec nie na bývanie.

To, že hokejový štadión Ondreja Nepelu postavili v tridsiatych rokoch minulého storočia na chudobinskom mestskom cintoríne, nám potvrdil krajský Pamiatkový úrad v Bratislave. Robotníci pri výkopových prácach totiž narazili na zvyšky kostier. My sme sa pozreli na to, či to nemôže mať vplyv na hráčov a ich hru.

Podľa odborníčky na Feng Šuej Martiny Timkovej by to mohol byť problém. „Každý cintorín predstavuje jinovú energiu, ktorá je chorá a škodlivá a nezlučiteľná s pohybom. Takéto miesto nie je vhodné na bývanie ani športovanie. Vysiela to negatívnu energiu, ktorá stojí, je nepohyblivá,“ povedala nám. Jedným dychom však dodáva, že na šport to až taký zlý vplyv mať nemusí, keďže sú pri ňom hráči v pohybe. Horšie by to už bolo pri bývaní.

Podľa nej je skôr horšie to, že tam postavili hotel. V ňom pritom bývajú naši a českí reprezentanti. Pred zlou energiou by ich mohli ochrániť aj talizmany, ktoré sa umiestňujú do izieb. O tom, že zlí duchovia nemusia mať až taký negatívny vplyv na výsledky, svedčí aj fakt, že Slovan, ktorý tu hrával svoje zápasy, vyhral jeden federálny a sedem slovenských titulov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu