Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

SNS: Majstrovstvá sú v Potemkinovej dedine, vráťte lístky!

Zimný štadión O. Nepelu
Zimný štadión O. Nepelu (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Prvý podpredseda SNS Andrej Danko sa v deň začatia MS v hokeji rozhovoril o zlej polohe štadióna, kvôli ktorej mu hlavné mesto pripomína skôr Potemkinovu dedinu ako reprezentačný priestor. Zároveň vyzval politikov a funkcionárov, ktorí sa nehanbili prijať od organizačného výboru vstupenky zdarma, aby ich vrátili, prípadne darovali.

"Veríme, že nikto z politikov a verejných činiteľov nebude taký bezcharakterný a nesadne si bezplatne na miesta, ktoré by potešili buď srdcia detí a skutočných hokejových fanúšikov, alebo ľudí, ktorí si vstupenky z finančných alebo zdravotných dôvodov nemôžu dovoliť kúpiť," uviedol dnes Danko.

SNS protestuje proti bezodplatnému rozdávaniu lístkov organizačným výborom. "V čase hlbokej ekonomickej krízy, keď má Slovenská republika jeden z najdrahších zimných štadiónov, si organizačný výbor šampionátu dovolí v zmysle komunistických manierov rozdávať zdarma vstupenky politikom a verejným činiteľom s rozprávkovými príjmami," vyhlásil Danko.

Denník Sme vo štvrtok informoval, že desiatky politikov a vysokých úradníkov sa dostanú na hokej zdarma. Lístok na najvychytenejšie zápasy za sto eur, ktoré sa vypredali mesiace pred šampionátom, si kupovať nemuseli. Štátnym úradom ponúkol miesta organizačný výbor majstrovstiev. Ponuku poslal najvyšším predstaviteľom štátu, na úrad vlády, ministrom, na magistráty Bratislavy a Košíc, starostom mestských častí, šéfom VÚC, policajného prezídia aj na najvyšší súd.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu