Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Veľký návrat Paliho Kapurkovej: Útočí alkoholom a párkami!

Pali Vass a výrobky s novou obchodnou značkou Zobraziť galériu (4)
Pali Vass a výrobky s novou obchodnou značkou

BRATISLAVA – Našu politickú scénu sprevádzajú škandály spojené s netransparentným financovaním strán. Trištvrte roka po parlamentných voľbách to chce zmeniť fúzatý Pali Vass! Spolu so sympatizantom Paliho Kapurkovej, veselej politickej strany Igorom Brossmannom včera predstavili spôsob, ako stranu financovať transparentne. Peniaze majú totiž získať z predaja alkoholu, klobások či syrov s podobizňou vysmiateho Paliho.

Vo voľbách získala Paliho Kapurková menej ako jedno percento voličských hlasov, čo nestačí na financovanie strany zo štátneho rozpočtu. Rozhodli sa preto peniaze nadobudnúť inak. Párky, klobáska, alkohol rôzneho druhu, syr, paštéta – tak aj to sú výrobky štyroch slovenských výrobcov, ktoré sa objavia v predajniach jedného zo slovenských obchodných reťazcov pod etiketou Paliho Kapurkovej.

Reklamné heslá Aby vám bolo veselo alebo Tota naša spolu s podobizňou fúzatého a večne usmiateho predsedu a jediného člena strany Paliho Vassa odlíšia produkty od ostatných. Priemerne až 12,5 % z ceny predaných výrobkov chce dať strana na vlastnú činnosť. „Tento experiment Paliho Kapurková vyskúša na sebe,“ píše sa na webovej stránke strany. V prípade úspešnosti projektu ho však plánuje podnúknuť aj ostatným politickým stranám.

Uvidíme, či sa na niečo také podujmú, Brossmann je však presvedčený, že nakupovaním výrobkov v obaloch „svojej“ strany by jej ľudia vyjadrovali podporu, a tak by prejavili svoj názor na ich konanie. Ktovie, o čo Paliho Kapurkovej v skutočnosti ide - či o poukázanie na netransparentnosť alebo len o svojský reklamný ťah.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu