Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Ženu znásilnili viacerí muži

Ženu znásilnil na Luníku IX dosiaľ neznámy počet mužov.
Ženu znásilnil na Luníku IX dosiaľ neznámy počet mužov.

KOŠICE/PREŠOV - Hrôza! Jana U. (39) z Prešova bola na košickom Luníku IX znásilnená, no doteraz sa nevie, koľko mužov sa na zverstve podieľalo! Zneuctenú ženu jej príbuzní často nevídajú, za jej život sa hanbia. Jana sa totiž údajne rada pozrie na dno pohárika a podobnú spoločnosť aj vyhľadáva. Ani o znásilnení rodine nič nepovedala.

Chúlostivým prípadom sa už zaoberá polícia, no o podrobnostiach zatiaľ nechce hovoriť. Podľa našich informácií má Jana U. síce trvalé bydlisko na prešovskom sídlisku v byte rodičov, no tam sa často nezdržiava. „Naposledy tu bola pred týždňom, odvtedy som ju nevidela. Mala aj dva mobilné telefóny, ale asi ich stratila, a teraz sa jej neviem dovolať,“ povedala zúfalá matka, ktorá je zo svojej dcéry nešťastná. No vraj ju už nič v súvislosti s dcérou neprekvapuje. Ani o znásilnení jej nič nepovedala.

Jana, ktorá podľa matky začala piť pred desiatimi rokmi po rozvode, má dospelú 19- -ročnú dcéru. Tá žije na západnom Slovensku a s vlastnou matkou sa nestretáva. Jana vyhľadáva ľudí s podobnou záľubou k alkoholu a túlaniu. Možno aj preto ju to zavialo na košický Luník IX, kde ju malo znásilniť viacero mužov. Pred niekoľkými mesiacmi podala matka žiadosť o zbavenie Janinej svojprávnosti. Len tak ju vraj môže prinútiť, aby zostala v nemocnici a liečila sa zo závislosti.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu