Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Po hromadnej havárii pri Senici traja ťažko zranení

Zrážku si Zobraziť galériu (3)
Zrážku si "odniesli" najmä vodiči

TRNAVA/SKALICA/MYJAVA - Väčšina z jedenástich zranených z dopravnej nehody v stredu 26. januára v úseku medzi Senicou a Jablonicou, je už v domácom ošetrení.

Na mieste nehody zasahovali šiesti senickí hasiči.„Zistili, že pri zrážke autobusov a automobilov boli ťažko zranení vodiči obidvoch autobusov, ktorých museli vyslobodiť," uviedol hovorca hasičov Ivan Peťko.

Ťažko zranená bola aj vodička jedného auta. "Záchranári vyviedli všetkých ľahšie zranených cestujúcich z autobusov," uviedol. Zranených, odviezli ich do nemocníc v Myjave, Trnave a Skalici.

Dva autobusy a jedno auto sa zrazili krátko pred 13:00 medzi Senicou a Jablonicou. Podľa polície žena (33) za volantom Volkswagenu Passat zo Serede na rovnom úseku za Jablonicou predbiehala, manéver však nedokončila a čelne sa zrazila s autobusom, ktorý išiel smerom do Jablonice.

Po náraze autobus odhodilo do jazdnej dráhy oproti idúceho linkového autobusu, v ktorom bolo najviac zranených. Cestu o 13.20 h uzavreli a dopravu odklonili v smere Senica-Prietrž-Osuské-Jablonica.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu