Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Pri Senici sa zrazili dva autobusy a auto: 11 zranených!

Autobus havaroval aj dnes ráno v Kútoch
Autobus havaroval aj dnes ráno v Kútoch

Aktualizované

BRATISLAVA/SENICA - Dva autobusy a jedno auto sa zrazili krátko pred 13:00 medzi Senicou a Jablonicou. Na mieste nehody zasahovali posádky štyroch ambulancií spolu s hasičmi. Traja vodiči utrpeli ťažké zranenia.

Z miesta transportovali 11 zranených, odviezli ich do nemocníc v Myjave, Trnave a Skalici. Informovala Dominika Šulková zo záchranného strediska.

Traja ťažko zranení sú podľa trnavskej policajnej hovorkyne Martiny Kredatusovej vodiči vozidiel. Podľa doterajších zistení žena (33) za volantom Volkswagenu Passat zo Serede na rovnom úseku za Jablonicou predbiehala, manéver však nedokončila a čelne sa zrazila s autobusom, ktorý išiel smerom do Jablonice.

Po náraze autobus odhodilo do jazdnej dráhy oproti idúceho linkového autobusu, v ktorom sa ľahšie zranilo jedenásť cestujúcich. Všetkým vodičom podľa Kredatusovej odoberú krv na zistenie prítomnosti alkoholu.

Cestu o 13.20 h uzavreli. Dopravu odkláňajú v smere Senica - Prietrž - Osuské - Jablonica. Na mieste sú policajné hliadky.

Ráno ešte pred piatou hodinou havaroval autobus s trinástimi cestujúcimi aj v Kútoch. Vodič si poranil hlavu, jedna z cestujúcich sa po príchode záchranárov sťažovala na nevoľnosť. Ostatní cestujúci vyviazli z nehody bez zranení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu