Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Skvelé VIDEO z cesty lietadlom: Mať takýchto spolucestujúcich, je paráda!

Zo spevákov srší radosť.
Zo spevákov srší radosť. (Zdroj: YouTube)

SYDNEY - Cestovanie lietadlom je pre mnohých ľudí skôr nočnou morou či nechceným adrenalínom, ako príjemným zážitkom, ale keď sa chcú prepraviť do vyvolenej destinácie, nič iné im neostáva, len nastúpiť a nejako to pretrpieť. O čo pozitívnejšie dojmy by však určite cítili, keby aj ich už pri vstupe na palubu privítal krásny spev a dobrá nálada. Rozhodne stojí za to, si ho vypočuť.

O pozitívne emócie sa na palube letu Virginia Arlines smerujúceho z Brisbane do Sidney minulý mesiac postarali speváci z muzikálu Leví kráľ, ktorí práve v Brisbane otvárali sezónu. A tak hoci sa stroj ešte ani neodlepil od zeme a pasažierom nepustili na obrazovkách žiadny film, už sa mohli preniesť v mysliach do krásnej džungle, tak ako si ju pamätáme z rovnomennej rozprávky z dielne Walta Disneyho.

"Členovia nášho austrálskeho obsadenia sa cítili takí nadšení, že sa rozhodli zaspievať "Circle of Life" pred odletom späť do Sidney," píše sa na oficiálnom kanáli DisneyOnBroadway na portáli YouTube. Odkedy zábery zverejnili, pozrelo si ich už vyše 16 miliónov divákov, čo je naozaj slušné číslo.

Veď Leví kráľ sa radí medzi rozprávkovú klasiku, ktorú si radi pozrú nielen deti, ale aj dospelí a jeho muzikálovú verziu už videlo viac ako 70 miliónov ľudí po celom svete. A takáto reklama predsa nikdy nie je škodu, najmä keď ešte aj spríjemní mnohým cestujúcim deň.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu