Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Spievajúci kňaz je megahviezda: Dostal ponuku, ktorá sa neodmieta!

(Zdroj: YouTube)

OLDCASTLE - Spievajúci kňaz Ray Kelly z Írska je svetová celebrita. Jeho krásny spev na svadbách počuli vďaka internetu milióny ľudí. Najnovšie si ho všimli dve veľké vydavateľstvá, ktoré by s ním chceli nadviazať spoluprácu.

Všetko odštartovala svadba Leah and Chris O’Kaneových, na ktorej zaspieval pieseň Leonarda Cohena Hallelujah. Video írskeho kňaza zaujalo takmer všetkých.

„Vedel som, že ma niekto natáčal, ale reakciou som ohúrený. Odkedy je video na internete, hrnú sa mi ponuky na sobáše,“ povedal spevák Kelly pre miestne noviny, po tom, čo video zo svadby obletelo svet.

Týmto videom otec Ray Kelly zaujal

Jeho spev zachvátil na YouTube vyše 30 miliónov ľudí a šíril sa virálne. Teraz kňaz Ray Kelly dostal ponuku od dvoch svetoznámych vydavateľstiev, aby s nimi nadviazal spoluprácu.

"Vyzerá to tak, že sa pustíme do spolupráce. Sny sa plnia," povedal charizmatický kňaz írskym novinám. Okrem nich zaujal aj nemecké a austrálske médiá, ktoré o ňom informovali a plánujú s ním riešiť ďalšie veci.

Podľa vlastných slov, stále si zvyká na to, že ho ľudia spoznávajú a oslovujú v súvislosti s jeho speváckym talentom. Na budúci rok bude v bohoslužbe už 25 rokov. Plánuje vydať CD album, z ktorého výťažok by mal putovať na charitu.

Uviedol aj jednu zaujímavosť. Keď video s jeho spevom prekračovalo míľniky s 10 alebo 20 miliónovou hranicou, známi mu to okamžite oznamovali. Sympatický kňaz teší speváckym umením celý svet a nie je vylúčené, že ochvíľu sa mu budú hrnúť aj na sobáše.

Írsky kňaz účinkoval už aj v reality show

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu