Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kolumbijská sexbomba dá na frak každému: Úplne nahá a spotená v ringu!

Tatiana Gil vystavila svoje vyformované krivky úplne nahé. Zobraziť galériu (7)
Tatiana Gil vystavila svoje vyformované krivky úplne nahé. (Zdroj: SoHo)

BOGOTA – Vytasila nebezpečné zbrane! O krásaviciach pochádzajúcich z Kolumbie sa traduje, že do vienka nedostali len poriadnu nádielku temperamentu, ale aj sexepílu. Do bodky to platí aj o tamojšej rodáčke Tatiane Gil. Tá mužov odzbrojí dokonale vytvarovaným telom a v prípade núdze aj vlastnými päsťami.

Sexi drsňáčka! Hoci meno Tatiana Gil je v našich končinách takmer neznáme, v Južnej Amerike si pod ním okamžite predstavia bohyňu s vyšportovanou figúrou a okrúhlym poprsím. Je to najmä vďaka tomu, že brunetka s uhrančivým pohľadom proti vyzliekaniu sa pred objektívom vôbec nenamieta. Pozrite si zábery z posledného vydania magazínu SoHo ako dôkaz.

Mokré biele tielko, boxerské rukavice a bandáže na ruky. To jediné tvorilo výbavu odvážnej modelky počas dráždivého fotenia. Akékoľvek zábrany išli bokom a do popredia sa dostali len jej tvary, poctivo vydreté v telocvični. Priaznivcom sporo odetých krások ulahodila nielen ako zvodná boxerka, ale aj úplne nahá v ringu. Súboj s telom jej formátu by s najväčšou pravdepodobnosťou každý fanúšik vopred považoval za prehratý.

Hoci by sa mohlo zdať, že Tatiana vedie bezstarostný život, už nejaký čas si vychutnáva mamičkovské povinnosti. „Som modelka a teraz aj matka malého bábätka – lásky a všetkého života, ktorý v sebe má. Nepochybujem o tom, že láska je to, čo robí naozaj radosť!“ píše o sebe na mikroblogovacej sieti Twitter. Treba však uznať, že po pôrode niet na jej postavičke už ani stopy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu