Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sesternica Kate Middleton zvádza na titulke Playboya: Dráždivá a sexi!

Katrina Darling na titulnej strane pánskeho magazínu Zobraziť galériu (3)
Katrina Darling na titulnej strane pánskeho magazínu (Zdroj: playboy)

LONDÝN – Kráľovský dvor je opäť v pozore! Vojvodkyňa z Cambridge (30) je síce miláčikom britského národa a domácich médií, ani jej rodina však nepatrí medzi bezchybné. Vrásky na čele jej robí sesternica Katrina Darling (22), ktorá sa živí ako striptérka. Nedávno svoje dievčenské krivky dokonca odhalila v najznámejšom pánskom magazíne.

Zo svojho pôvodu ťaží maximum! Pôvabná brunetka sa vyzliekaním za peniaze snaží preraziť v šoubiznise už dlhší čas. Odkedy jej ale osud prihral do kariet odhalenie o jej príbuzenskom vzťahu s Kate Middleton, na nedostatok ponúk sa sťažovať rozhodne nemôže. U kráľovského rodu je síce na odpis ako čierna ovca rodiny, no záujem o jej sporo odeté krivky prudko stúpa. Dôkazom môže byť septembrové vydanie časopisu Playboy, na ktorého stranách pózuje v dráždivom prevedení.

Katrina Darling je síce zvyknutá obnažovať aj tie najintímnejšie partie, tentoraz však urobila výnimku. Fotenie sa nieslo v duchu ľahkej erotiky, v ktorej mala vystúpiť do popredia najmä jej prirodzená krása. Na titulnej strane magazínu preto mužov zvádza v čiernej súpravičke bielizne so samodržiacimi pančuchami. Exhibicionizmu, na aký fanúšikov láka počas živých vystúpení, sa pred objektívom pre istotu vyhla.

Provokatívna kráska nemá o kontaktovanie Kate Middleton zatiaľ nijaký záujem. O ich spoločných predkoch až do samotnej kráľovskej svadby vôbec netušila. Podľa jej slov to s tým, čomu sa venuje, nemá nič spoločné a v podstate ide len o „šťastnú náhodu“. Zaujímavosťou je, že ešte donedávna pracovala v banke, kde svoje nočné aktivity pre dospelých nijako neskrývala. „Každý ma naozaj podporoval. Mysleli si, že je to zábavné,“ pochvaľovala si svoj niekdajší pracovný kolektív.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu