Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hviezda Beverly Hills vytasila nahé prsia: Ešte stále stoja za pohľad!

Kathleen Robertson sa ani pred štyridsiatkou nebráni šteklivým scénam hore bez. Zobraziť galériu (6)
Kathleen Robertson sa ani pred štyridsiatkou nebráni šteklivým scénam hore bez. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – S obnažovaním intímnych partií nemá problém! Hoci herečke Kathleen Robertson už ťahá na štyridsiatku, pred kamerou je odvaha zaručene nechýba. Dôkazom sú čerstvé zábery, na ktorých neváhala pretŕčať okrúhle prednosti. Zrejme si je vedomá, že na svoj vek má stále čo ukázať.

Plným dekoltom vpred! Tohto hesla sa Kathleen Robertson pridŕža aj na prahu štyridsiatky, stopy ktorej by na svojom tele zatiaľ hľadala márne. Slovenský divák si 39-ročnú herečku môže pamätať najmä z kultového seriálu Beverly Hills 90210, kde sa zhostila úlohy ryšavej rebelky Clare Arnoldsovej. Už vyše roka však hviezdi po boku Kelseyho Grammera známeho ako Frasier. A ich spoločnému projektu s názvom Boss nechýbajú ani poriadne pikantné zábery.

V jednej zo scén si Kathleen vo veľkom zrkadle prezerá a ohmatáva svoje odhalené prednosti. Hlbšia pointa síce nie je známa, no blondínka sa pri tom vôbec netvári nadšene, práve naopak. Na smútok či depresie zo svojho poprsia však v realite rozhodne nemá dôvod. Jej dekolt totiž prázdnotou nezíva a na známky nemilosrdnej gravitácie má ešte čas.

Kanadská rodáčka sa pred kamerou neodhalila po prvýkrát, no ako sama priznala, takéto laškovanie nezvláda práve najľahšie. „Pochopila som, že moja úloha Kitty bude vierohodnejšia, ak nahé scény zahrám. Majú zmysel pre túto postavu, a tým pádom aj pre mňa,“ vysvetlila svoj postoj v rozhovore pre magazín TV Guide. Keďže na pľaci už dokázala predstierať aj vášnivý sex, ktovie, čím nás prekvapí nabudúce.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu