Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vystrkovala zadoček, no predviedla viac: Bikiny zarezané v rozkroku!

Marica Pellegrini v úsporných bikinách Zobraziť galériu (2)
Marica Pellegrini v úsporných bikinách (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Na pláži je s ňou poriadne horúco! Aj keď si celebrity v plavkách svoje intímne partie zvyčajne strážia, občas možno medzi nimi nájsť aj pikantné výnimky. Naposledy sa o rozruch pred objektívmi paparazzov postarala partnerka talianskeho speváka Erosa Ramazzottiho (48). Marica Pellegrini (22) pri opaľovaní nechtiac odhalila aj to, čo malo ostať skryté.

Šteklivá nehoda! Hoci meno Erosa Ramazzottiho už v našich rádiách tak často nerezonuje, v súkromí sa očividne nemá na čo sťažovať. Po svojom boku má totiž o 26 rokov mladšiu polovičku, ktorá mu už stihla priviesť na svet dcéru Raffaelu Mariu. Aj po pôrode si však udržiava postavu manekýnky, ktorú neváha pretŕčať v tých najminiatúrnejších modeloch bikín.

Marica svoju najintímnejšiu zónu odhalila pred pár dňami za veľkou mlákou, kam sa aj so svojím miláčikom vybrala oddychovať. Hoci mala pôvodne v pláne opáliť si „len“ vyformované pozadie, so strihom tango-nohavičiek sa prepočítala. Tenký prúžok látky totiž jej rozkrok pred zvedavými fotografmi neuchránil. Tí preto odišli s naozaj cenným úlovkom.

Zaujímavosťou je, že sám Eros pochádza z veľmi chudobnej rodiny, kvôli čomu sa mu nikdy nedostalo kvalitného vzdelania. „Keď som ako dieťa vyrastal, v rodičovskom dome sme nemali žiadne knihy. Jediný zdroj informácií, ktorý som mohol od svojho otca dostať, boli nevhodné fotky žien,“ priznal sa v jednom z rozhovorov. Dnes síce do dobrých kníh investuje, no skoro nikdy ich nečíta. Pred listovaním uprednostňuje pozeranie futbalových zápasov v televízii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu