Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Trapas à la spadnuté plavky: Ktorá kráska skončila s holým zadkom?

Uhádnete, ktorá speváčka vystavila na obdiv obnažené pozadie? Zobraziť galériu (15)
Uhádnete, ktorá speváčka vystavila na obdiv obnažené pozadie? (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Neustrážila si bikiny! Hoci patrí k najobletovanejším speváčkam s poriadnou nádielkou vo výstrihu, na verejnosti sa príliš obnažovať nezvykne. O to prekvapujúcejšie vyznieva jej pikantná nehoda pri šantení na vodnej atrakcii. Ktorá hviezda davu fanúšikov nechtiac odhalila svoje pozadie?

Ups, toto v pláne určite nemala! O 27-ročnej americkej hudobníčke je známe, že je veriaca a výstrednostiam pred fotoaparátmi sa oblúkom vyhýba. Uplynulý víkend sa však sebe samej postarala o šteklivú výnimku. Pri adrenalínovej jazde vo vlnách ju zradili dvojdielne plavky, spod ktorých jej vykukli obe polky. Nešťastnicou pred objektívmi sa tento raz stala Katy Perry.

O tom, že tmavovláska nie je nijaká suchárka, presviedčala okolie v preplnenom vodnom parku Raging Waters. Aj keď na šmýkačku najskôr pozerala s nedôverou, nakoniec sa na bielej doske vrhla do vĺn takpovediac „po hlave“. Finiš však už podľa jej predstáv nedopadol. Prúd vody jej spodný diel bikín stiahol, vďaka čomu z bazéna vyliezala v nelichotivej póze.

Katy Perry si užívala
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Po skrachovanom manželstve s komikom Russellom Brandom Katy údajne našla náplasť na zlomené srdce. Už zopár týždňov kolujú šoubiznisom informácie, že sa popová diva hodila do náručia kolegovi z brandže Johnovi Mayerovi. Za šťastnú voľbu však toto spojenie považovať nemožno. Mayer totiž patrí k prelietavým exemplárom, ktorí hollywoodske krásky zbierajú ako cenné trofeje. Jeho posteľou už prešla Jennifer Love Hewitt,  Jessica Simpson, Jennifer Aniston a mnohé ďalšie. Očakávať, že sa nenapraviteľný sukničkár páve po jej boku zmení, by bolo od Katy naozaj naivné.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu