Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sebecký Filkor z Farmy: Podraz za 5 tisíc €! Prečo to urobil?!

Len kvôli Ľubovi prišla Ľudovíta o 5 tisíc eur. Zobraziť galériu (5)
Len kvôli Ľubovi prišla Ľudovíta o 5 tisíc eur.

BRATISLAVA - Keď nie ja, tak nikto! V tomto sebeckom duchu sa vo včerajšej časti Farmy zachoval Ľubomír Filkor (46). Ten sa spolu s ďalšími štyrmi vyradenými súťažiacimi na čas vrátil na markizácky statok. Tvorcovia relácie sa zároveň rozhodli ozvláštniť hru ďalšími piatimi tisíckami eur. O ich adresátovi mali rozhodnúť práve noví návštevníci. Háčik bol v tom, že muselo ísť o jednohlasný verdikt. A práve vďaka učiteľovi z východu nebol. Zisťovali sme, prečo Ľudovíte Mládkovej (31) tento bonus nedoprial.

Bude ho nenávidieť! Po včerajšej časti Farmy má Ľudovíta Mládková 5000 dôvodov na to, aby neznášala Ľubomíra Filkora. Títo dvaja sa pritom na statku v rámci súťaže predtým nestretli, v čase príchodu Záhoráčky bol už učiteľ mimo hry.

Prvý raz sa Ľudka a Ľuboš uvideli v pondelkovej epizóde. A zdá sa, že Malačanka sa východniarovi nezapáčila. Alebo je poriadne sebecký. Spolu s Janou Frčkovou, Nikolou Komorovou, Romanom Olachom a Jurajom Hambalkom mal totiž Filkor právo rozhodnúť, komu pripadne 5000 eur, ktoré Markíza ponúkla do hry ako bonus.

Pätica sa však musela jednohlasne zhodnúť na jednom mene. Tomáš Mrva, Ľudovíta Mládková a Radomír Spireng tak s napätím očakávali verdikt. A hoci sa štyria exsúťažiaci dohodli prideliť peniaze Záhoráčke, Ľubomír si postavil hlavu. Ako jediný dal hlas bývalému vojakovi Spirengovi, čím pripravil Mládkovú o peniaze.

„Veď nebuď tvrdohlavý. Nebuď ako baran,“ naliehal na neho Mrva. Filkor však stále trval na svojom. Názor nezmenil ani po tom, čo mu dala moderátorka ešte desať sekúnd na rozmyslenie. Východniarovo rozhodnutie nechápal samotný Rado a ani nikto z ostatných. „Ľuboš, sklamal si ma ako človek. To je zatrpknutosť kvôli tomu, že on vypadol z hry a nedopraje to nikomu,“ naštvala sa Jana Frčková.

Najviac bola, samozrejme, sklamaná Ľudovíta, ktorej Kveta Horváthová kvôli Filkorovi zobrala mešce priamo spred nosa. Peniaze by sa jej pritom v tejto situácii náramne hodili. Podľa našich informácií by totiž akákoľvek finančná injekcia pomohla zmierniť dlh, ktorý má na krku kvôli svojmu skrachovanému biznisu - krčme.

V súvislosti so vzniknutou situáciou sa topky.sk s učiteľom spojili. Spýtali sme sa ho na jeho tvrdohlavé rozhodnutie. „Nebudem na toto odpovedať,” povedal nám. Dokonca nechcel prezradiť ani to, či mu Ľudovíta bola nesympatická. „To bola súťaž. Neviem, prečo sa pýtate na sympatie. Každý sa mohol slobodne rozhodnúť. Viac k tomu nepoviem,” trval na svojom exfarmár, ktorý nebol schopný a ani ochotný svoj čin obhájiť.

Tip: Pozrite si Farmu na Markíze! Presný čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu