Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prekvapivý ťah Markízy: Zrušili vyraďovanie na Farme!

Tomáš Mrva (vľavo) si mädlí ruky. Stal sa prvým finalistom súťaže. Zvolili ho ostatní farmári. O tom, kto bude jeho protivníkom, sa rozhodne v piatok medzi Radomírom Spirengom a Ľudovítou Mládkovou. Zobraziť galériu (4)
Tomáš Mrva (vľavo) si mädlí ruky. Stal sa prvým finalistom súťaže. Zvolili ho ostatní farmári. O tom, kto bude jeho protivníkom, sa rozhodne v piatok medzi Radomírom Spirengom a Ľudovítou Mládkovou. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Zaujímavé! Hoci beží na obrazovkách Markízy reality šou Farma už niekoľko mesiacov, od jej spustenia sa ešte nikdy nestalo, že by sa v sobotu nekonal súťažný duel. Táto situácia však najnovšie nastala. Diváci zostali po aktuálnej časti prekvapení - tvorcovia sa totiž rozhodli vyvrcholenie programu ozvláštniť.

V sobotu sa na markizáckej farme nepreťahovalo lanom, nepílilo sa drevo a ani sa neodpovedalo na otázky z almanachu. Dôvod je ten, že sa nekonal žiaden duel a teda sa ani nevyraďovalo. Tvorcovia sa totiž rozhodli, že meno prvého finalistu nechajú na rozhodnutí farmárov, ktorí už zo súťaže oficiálne vypadli a teraz sú na statku iba ako návštevníci.

Drvivá väčšina z nich sa viac-menej zhodla na tom, že by mal ako prvý dostať miestenku do absolútneho finále "starý" farmár Tomáš Mrva. V jeho prospech hlasovalo šesť z jedenástich súťažiacich. „Moje pocity sú úplne super. Je to úplná paráda, že idem do finále. Ďakujem veľmi pekne,“ povedal na margo úspechu. 

Zatiaľ čo Trnavčan mal dôvod na radosť, jeho súperka Ľudovíta Mládková získala tri hlasy a pôsobila akosi zatrpknuto. Uvedomovala si totiž, že zmiešaný duel s Radomírom Spirengom bude pre ňu poriadny zaberák. „Dalo sa to čakať, že to takto bude,“ reagovala po tom, čo sa stal Tomáš prvým duelantom.

Meno jeho súpera vzíde z piatkového súboja medzi Záhoráčkou a bývalým vojakom. To, kto sa stane absolútnym víťazom a získa rozprávkovú výhru v podobe 50 tisíc eur, sa diváci Markízy dozvedia budúcu sobotu. Na vtedy je naplánované finále, ktoré bude vysielané naživo.

Ako hlasovali vyradení farmári?

 
Adam Kováč – Tomáš 
Ľubomír Filkor – Rado
Juraj Hambalko – Ľudka
Jana Frčková – Tomáš
Gabriela Bullová – Ľudka
Roland Sedláček – Tomáš
Nikola Komorová – Tomáš
Roman Olach – Tomáš
Eva Orolínová – Ľudka
Lucia Frčková – Tomáš
Monika Haklová – Tomáš
 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu