Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúce tajomstvo farmárky Ľudky: Sex s členom štábu na vlastnej svadbe?!

Ľudovíta Mládková sa vraj počas nakrúcania 4 svadieb zaplietla s členom markizáckeho štábu. Zobraziť galériu (11)
Ľudovíta Mládková sa vraj počas nakrúcania 4 svadieb zaplietla s členom markizáckeho štábu.

MALACKY - Má za ušami?! Záhoráčka Ľudovíta Mládková (31) nie je žiadne neviniatko. Dokázala to aj v reality šou Farma, kedy opitá vykonala potrebu v strede izby. Prejavila sa však aj v inej markizáckej relácii. V programe s názvom 4 svadby sa pod vplyvom alkoholu bozkávala s konkurenčnou nevestou a dokonca ukázala do kamier zadok. Podľa našich informácií sa ale vtedy udialo ešte čosi závažnejšie. Tmavovláska vraj počas nakrúcania podľahla jednému členovi štábu a mala s ním sex!

Bola neverná?! Ľudovíta Mládková sa vydávala pred rokom v programe 4 svadby. V rámci nakrúcania sa prejavila ako poriadne divoká žena. Opojená alkoholom sa napríklad bozkávala s inou nevestou. Podľa našich informácií sa však v zákulisí odohralo ešte niečo, čo doteraz nevyšlo na povrch.

„Ľudka sa na Farme priznala, že sa v čase nakrúcania štyroch svadieb vyspala s jedným chlapom zo štábu,” tvrdí náš zdroj. Znamenalo by to, že Mládková podviedla svojho manžela Juraja práve v období, kedy mu pred kamerami sľubovala vernosť.

K tomuto prehrešku sa mala Mládková priznať pred Luciou Frčkovou a Monikou Haklovou na opustenom statku vtedy, keď sa Lucia zamilovala do kolegu Adama Kováča. Záhoráčka vraj plavovlásku utešovala tým, že nemá mať výčitky z toho, že podvádza partnera a zároveň otca jej detí Jozefa, ktorý ju čaká doma. Ľudovíta údajne argumentovala tým, že ani ona nie je žiadne neviniatko. Ako príklad mala uviesť spomínaný hriech z vlastnej svadby.

Topky.sk sa v tejto súvislosti spojili s Monikou Haklovou. Chceli sme si overiť, či to je naozaj tak. „Áno, povedala to. Hovorila to predo mnou a pred Luciou Frčkovou,” reagovala blondínka. Keďže ide o naozaj citlivú záležitosť, kontaktovali sme aj Luciu Frčkovú. Tá bola síce vo vyjadreniach opatrnejšia, no nepoprela, že sa niečo také naozaj stalo. „Toto je dosť súkromné. Neviem, či to chcem riešiť a potvrdzovať. Nechcem nikomu ubližovať,” vyhla sa radšej odpovedi mladá mamička. 

Samotná Mládková sa však takýmto obvineniam vehementne bránila. „Ja? No to určite. To je volovina. K tomu sa ani nebudem vyjadrovať,” vyhlásila, keď sme sa s ňou spojili. Ako ďalej dodala, je jej vraj úplne jedno, čo o nej ostatní súťažiaci hovoria. „Ďakujem, že ste sa unúvali mi zavolať s takou pi.ovinou,” ukončila náš hovor.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu