Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rozpačitý duel na Farme: Ľuda zhrabla peniaze, nespokojný Tomáš!

Tomáš Mrva daroval Ľudovíte časť svojej odmeny. Svoju štedrosť vzápätí oľutoval. Zobraziť galériu (3)
Tomáš Mrva daroval Ľudovíte časť svojej odmeny. Svoju štedrosť vzápätí oľutoval.

BRATISLAVA – Nevyhrala, predsa zarobila! Mená finalistov markizáckej šou Farma sú už známe. Vo veľkolepom záverečnom dueli si zmerajú sily Tomáš Mrva (24) a Radomír Spireng (39). Napriek tomu Ľudovíta Mládková (31), ktorá sa umiestnila na treťom mieste, zo súťaže neodišla s prázdnymi rukami. Časť odmeny totiž dostala od svojho súpera. Ten ale pár minút na to svoje rozhodnutie trpko oľutoval.

Ide do tuhého! Prvým finalistom Farmy sa na základe hlasovania ostatných súťažiacich stal Tomáš Mrva. Predposledný duel bol teda zmiešaný a stretli sa v ňom Rado Spireng a Ľudka Mládková. Tí medzi sebou súťažili na tri víťazné body.

Jeden získal hneď na začiatku Rado. Rozhodli o tom exfarmári, keď určovali, kto z dvojice bol lepším sluhom. Následne na to sa disciplíny žrebovali. Klobúkový tanec zvládol úspešne Spireng, pri úlohe s vážením ingrediencií zase bodovala Ľudovíta, čím skóre znížila na 2:1.

O víťazovi tohto duelu napokon rozhodla súťaž v jedení rezancov bez použitia rúk. V Mládkovej prípade tu zohrala svoju úlohu tréma, a tak sa Záhoráčka musela s výhrou rozlúčiť. Na to, aký som jedák, teda musím povedať, že som to nedala. Stiahnutý žalúdok v strese, nešlo to do mňa,“ poznamenala smutným hlasom Ľudka.

Tá však zo súťaže neodchádzala naprázdno. Postaral sa o to štedrý Tomáš. „Chcel by som jej dať jeden z mešcov, ktoré som dostal,“ poznamenal športovec a dvojnásobnej mamičke daroval tisíc eur, ktoré získal na základe rozhodnutia ostatných súperov. Ľudka tiež mala šancu získať túto odmenu v plnej sume, Ľubomír Filkor jej vtedy však peniaze nedoprial.

Tomáš sa ale peňazí nevzdával ľahko. Monika Haklová sa po skončení súboja preriekla, že Mrva svoju štedrosť oľutoval. „Keď vyšiel z miestnosti, tak sa chytil za hlavu a povedal: Ó Bože, tisíc eur! Takže z jeho strany Faloš s.r.o. Ale tak to cítil a dal jej to, čo ho potom trošku bolelo,“ poznamenala blondínka.

Vo veľkolepom finále sa teda stretnú Tomáš Mrva a Radomír Spiereng. Ak chcete vedieť, kto  z nich sa stane absolútnym víťazom a odnesie si domov rozprávkovú výhru v podobe 50 tisíc eur, sledujte Markízu v sobotu večer. Presný čas vysielania vám povie aj telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu