Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Panika na Milošovej farme: Statok zavalený bahnom!

Farmár Miloš má momentálne plné ruky práce. Zobraziť galériu (9)
Farmár Miloš má momentálne plné ruky práce.

RIMAVSKÉ BREZOVO – Na včerajší deň nezabudne! Hospodár Miloš Hronček (35), ktorý momentálne účinkuje v jojkárskej šou Farmár hľadá ženu, má hlavu v smútku. Včera v ranných hodinách zaplavil jeho dvor nános zeminy a blata. Farmár zachraňoval, čo sa dalo!

Obyvatelia Hnúšte a okolitých obcí už niekoľkokrát bojovali s nepríjemnými dôsledkami dažďa. Aj včera bola premávka na tomto území obmedzená. Komplikáciám sa nevyhla ani Milošova farma, ktorá sa nachádza v dedinke Rimavské Brezovo. Hronček mal zasypaný dvor, studňu aj časť domu. 

Miloš sa už pri spustení šou netajil tým, že na budovaní statku sa vlastnoručne podieľal. Nečudo, že v situácii, keď bol jeho majetok ohrozený, mu nebolo príliš do reči. „To mi asi Pán Boh nadelil. Ale tak stalo sa, musíme to odpratať, aj keď to nie je naša vina,“ posťažoval si pre jojkárske Promi Noviny zúfalý farmár.

Upratovanie na dvore, zabralo Milošovi celý včerajší deň, údajne prišli na pomoc aj cestári. „Je to vec, s ktorou sme nepočítali. Všetko teraz trošku stojí," poznamenal farmár, ktorý popri práci musel tiež nakŕmiť zvieratá. Napriek nepríjemnej udalosti však Miloša mohlo upokojiť aspoň to, že sa pri návaloch zeminy nikto nezranil. Avšak kým sa dostane jeho statok do pôvodného stavu, pár dní to ešte potrvá.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu